Wij staan voor u klaar  0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

Blog

3 x inspiratie voor uw vergaderruimte

Kies uw stijl   

Inrichten in een bepaalde stijl gebeurt al bij de keuze van het soort stoelen. Zwarte, hoge stoelen geven meer een zakelijk gevoel, terwijl kleurrijke stoelen een vrolijke sfeer creëren. Wilt u het vooral overzichtelijk houden? Neem dan vergaderstoelen met een terugdraaiveer, daardoor veert de stoel vanzelf terug in de oorspronkelijke houding.

Blog 3 x inspiratie vergaderruimte Blog 3 x inspiratie vergaderruimte

Flexibel vergaderen

Heeft u veel korte vergaderingen of creatieve brainstormsessies? Overweeg staand vergaderen met een bartafel of een zit-sta bureau. Met krukken hebben de werknemers de vrijheid om gemakkelijk te zitten en te staan. Is minder flexibiliteit ook voldoende? Dan kunt u kiezen voor stoelen met een draaibare zitting of stoelen met zwenkwielen die interactie met collega’s vergemakkelijken. U kunt ook uw ruimte flexibel aanpassen met opstapelbare stoelen of opklapbaar meubilair.

Comfortabel vergaderen

Als er vaak lang vergaderd moet worden met veel mensen, dan is het prettig dat iedereen comfortabel kan zitten. Met vergaderstoelen die in hoogte verstelbaar zijn, kan een ieder de gewenste hoogte instellen. Neem bijvoorbeeld stoelen met netrugbespanning. Deze stoelen hebben het voordeel dat ze naar de rug vormen en een goede beademing hebben door de stof. Let ook op de bekleding van uw vergaderstoelen; een wollen stoffering ventileert beter dan synthetische stof!

Uw vergaderruimte naar wens maken?

Er zijn genoeg manieren om uw vergaderruimte naar wens te maken. Zie onderstaand een paar van onze eindresultaten bij onze klanten. Op zoek naar het juiste meubilair voor uw vergaderruimte? Neem vrijblijvend contact op met onze verkoopafdeling (tel. 0314 – 399 088) voor advies of kijk in onze webshop voor ons aanbod.