Wij staan voor u klaar  0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

Blog

Ga je op vakantie? 5 tools voor een clean desk policy!

Stapels met papieren waar je al een half jaar niet naar om hebt gekeken of spullen op je bureau die je eigenlijk niet gebruikt. Komt dat bij jou ook voor? Opruimen is makkelijker gezegd dan gedaan en vaak heb of neem je er de tijd niet voor. Maar ga je je eraan wagen, dan is het uitgelezen moment om alles eens door te spitten het moment voordat je op vakantie gaat. Met welke tools jij je ‘clean desk’ voor elkaar krijgt, dat lees je hier!

De papiervernietiger

Weg met al die oude notities en uitgeprinte documenten die je niet meer nodig hebt! En na je vakantie denk je wel twee keer na voor je iets uit gaat printen, goed voor het milieu! Heb je echt enorme stapels papier? Neem dan een papiervernietiger die nietjes en paperclips mee vernietigt (scheelt weer werk) en die stil zijn werk doet, dat vinden je collega’s ook een stuk prettiger.

Het pennenbakje

Of je bent ze kwijt, en als je ze niet kwijt bent liggen zo overal. Pennen! Links op je bureau naast die stapel papieren, in je ladenkastje en er zijn er ook nog een paar verdwaald in je laptoptas. De oplossing is heel simpel: neem een pennenbakje! In een oogopslag zie je of je een pen ter beschikking hebt voor een bespreking, telefoontje of gewoon voor wat notities. Nu komen collega’s waarschijnlijk wel bij jou pennen lenen in plaats van andersom;)

Kaartenbak voor je visitekaartjes

Waar had je dat visitekaartje ook alweer gelaten? In je portemonnee, in je agenda of zwerft hij ergens rond op je bureau? Altijd fijn om al je visitekaartjes op één plek bij de hand te hebben, al helemaal omdat ze zo klein zijn en dus makkelijk om kwijt te raken. Een kaartenbakje voor je visitekaartjes neemt niet zoveel plek in en past mooi naast je pennenbakje!

Ordners en opbergsystemen 

Dit heeft altijd even iets meer tijd nodig. Welke documenten kun je beter bewaren en waar stop je ze dan zo weg dat je er weer makkelijk bij kan? Daarvoor kun je ordners en opbergsystemen zoals ladenboxen gebruiken. Merk je dat je toch wel veel papier hebt wat je wilt bewaren? Dan kan een archiefkast of ladenkast met archiefmappen handig zijn voor je werkplek. Kijk in ons assortiment of vraag onze verkopers om advies!

Brievenbak

Voor papier wat niet in administratiemappen hoeft, maar je wel graag bij de hand wil hebben na je vakantie is een brievenbakje perfect. Een brievenbak zorgt ervoor dat je netjes en makkelijk je papieren bij elkaar kunt houden. Niet verslagen aan elkaar en houd papieren en documenten per onderdeel bij elkaar met plastic mapjes. Wat je ook kunt doen is je papieren perforeren met een perforator en ze binden met bundelmechaniek. Genoeg mogelijkheden!

Fijne vakantie en succes met opruimen!

Evadeelt Clean Desk Policy