Wij staan voor u klaar  0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

Blog

Vergaderruimte inrichten? Lees dan eerst even dit!

Je gaat je vergaderruimte opnieuw inrichten, maar heb je ook goed nagedacht over het type vergaderruimte dat je wilt inrichten? Vergaderen is niet alleen een moment waar iedereen bij elkaar komt, het is een moment waar taken worden verdeeld, beslissingen  worden genomen, maar ook waar creatieve ideeën worden bedacht.

Omdat elke vergadering verschilt is het daarom ook belangrijk dat je goed kijkt wat er nodig is om een vergadering zo doeltreffend mogelijk te zijn. Waar kun je zoal uit kiezen?

-      U vorm

-      Blokopstelling

-      Carre opstelling

-      Theateropstellingen

-      Ronde vergaderopstellingen

-      Staand vergaderen

-      Duurzame vergaderopstellingen

Elke vergaderopstelling is voor een bepaald doel. Een theateropstelling is geschikt als er één spreker is waar een (groot) aantal deelnemers vooral naar zal luisteren. Voor een vergadering met meer interactie en actieve deelname is een carré opstelling beter. Wil je een vergaderruimte om workshops of cursussen te geven, dan kies je misschien liever voor een u-vorm. Wist je dat de blokopstelling de meest voorkomende opstelling is? Je bent er waarschijnlijk wel bekend mee. Daarnaast kun je natuurlijk kiezen om staand te vergaderen (link) of voor milieubewuste en duurzame inrichting te kiezen.

Daarnaast kun je natuurlijk ook kiezen om voor milieubewust te gaan en een duurzame opstelling te kiezen. Of zoals je steeds vaker ziet om voor staand vergaderen te kiezen. Staand vergaderen kan voordelen kan hebben tenzij je het op de juiste manier toepast, zoals voor een brainstormsessie.

Wil je weten welke vergaderopstelling het beste bij je past? We hebben alle vergaderopstellingen om je vergaderruimte in te richten op een rijtje gezet. Je kunt natuurlijk ook altijd even langskomen of bellen voor advies, geheel vrijblijvend.

Succes en we zien je graag bij Multi Ratio!