Wij staan voor u klaar  0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

Zit sta bureau slinger

7 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een zit sta bureau slinger is een perfecte tussenoptie wanneer u op zoek bent naar een zit sta bureau waar u ergonomisch achter kunt werken, maar een elektrisch zit sta bureau net een stapje te ver vindt vanwege bijvoorbeeld uw budget. Een zit sta bureau met een slinger heeft in principe dezelfde mogelijkheden, alleen moet u het bureau handmatig naar de gewenste hoogte verstellen met de slinger. Een zit sta bureau met een slinger is daarnaast uitermate geschikt als flexwerkplek, omdat het bureau met de slinger in no-time naar de gewenste zit- of stahoogte kan worden versteld. Dankzij de slinger gebeurt dit traploos en zijn er dus eindeloos veel verschillende hoogtes waar uit gekozen kan worden. Bent u dus op zoek naar zit-sta bureaus en heeft u geen onbeperkt budget? Of werkt u al een tijdje thuis achter een gewoon bureau en zoekt u een zit-sta bureau? Kies dan voor een zit sta bureau dat slinger verstelbaar is en ervaar hoe fijn het is om af te kunnen wisselen tussen zittend en staand werken!

7 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Lineaflex MRC FAST FLEX zit-sta slinger 120 x 80 cm
  Vanaf:

  € 299,00 € 361,79

  NW-20611
 2. Lineaflex MRC FAST FLEX zit-sta slinger 140 x 80 cm
  Vanaf:

  € 305,00 € 369,05

  NW-20616
 3. Lineaflex MRC FAST FLEX zit-sta slinger 160 x 80 cm
  Vanaf:

  € 309,00 € 373,89

  NW-20617
 4. Lineaflex MRC FAST FLEX zit-sta slinger 180 x 80 cm
  Vanaf:

  € 315,00 € 381,15

  NW-20618
 5. Lineaflex UltraDesk slinger
  Vanaf:

  € 429,00 € 519,09

  NW-6077
 6. Lineaflex UltraDesk slinger bureau 66 - 110 cm
  Vanaf:

  € 421,00 € 509,41

  NW-6076
 7. Lineaflex UltraDesk slinger bureau 66 - 110 cm
  € 480,37 € 397,00
  NW-6074
7 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Stel uw zit sta bureau slinger zelf samen

Onze zit sta bureaus met slinger zijn compleet zelf samen te stellen. De meeste bureaus bestaan uit een strak en modern frame met T-poten en een modern blad. De kleur van het frame en het blad is zelf te kiezen! Zo weet u zeker dat uw zit sta bureau slinger verstelbaar compleet aansluit bij uw (kantoor)interieur. De bureaubladen zijn afgewerkt met een duurzame PVC stootrand waardoor u zeker weet dat uw bureau lang mee gaat en lang mooi  blijft. Ga bijvoorbeeld voor een wit frame met een betonlook-blad en uw zit sta bureau ziet er modern en fris uit. Ook kunt u kiezen voor een aluminium frame met een midden- of bruin eiken blad. Uw bureau voldoet dan zowel aan al uw ergonomische eisen als aan uw interieur-eisen! Wenst u advies over de juiste kleurcombinaties? Neem dan vooral contact met ons op, we helpen u graag verder zodat u de juiste keuze maakt. En bent u van plan om uw kantoor een make-over te geven en krijgt het een compleet nieuwe inrichting, maar heeft u moeite met het complete plaatje visualiseren? Laat ons dan een vrijblijvende 3D-tekening op maat maken met uw uitgekozen zit sta bureau slinger! Ook kunnen we ons andere assortiment aan bureaus verwerken in de tekening. 

Voeg accessoires toe aan uw zit sta bureau slinger

Naast een fijn bureau bestaan er ook veel accessoires om uw werkplek nóg fijner te maken! Bij Multi Ratio vindt u namelijk veel accessoires die u aan uw zit sta bureau slinger kunt toevoegen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een monitorarm, een kabelmanagementset of een powerdock. Een monitorarm zorgt ervoor dat u uw schermen op uw zit sta bureau slinger gemakkelijk op de juiste hoogte kunt instellen en zo meer ruimte heeft op uw bureau. En de kabels op uw zit sta bureau slinger? Werk ze weg dankzij onze kabelmanagementset. De set bestaat onder andere uit een kabelgoot en kabelklemmen zodat uw kabels niet onder uw bureau hangen. Ook zagen we een rond gat in uw bureaublad, waardoor uw kabels netjes en zorgvuldig via uw bureau weggewerkt worden. Ons verkoopteam helpt u dan ook graag verder met het zoeken en samenstellen van het gewenste bureau.

Koop uw zit sta bureau slinger bij Multi Ratio

We helpen u bij Multi Ratio graag met he vinden van uw ideale zit sta bureau met slinger. Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom en we staan graag voor u klaar! Laat een 3D-tekening maken of kom de zit sta bureaus slinger verstelbaar bekijken in onze showroom. Hier vindt u ook ons complete assortiment aan zit sta bureaus, zodat u een goede vergelijking kunt maken.