Dit is Multi Ratio

 

Multi Ratio staat met jarenlange kennis klaar om u te ondersteunen bij de inrichting van uw kantoor. We zetten onze kennis in om u te adviseren en te zoeken naar de beste oplossing. In onze ruime showroom kunt u in alle rust de vele mogelijkheden bekijken en proberen. Onze verkopers helpen u hier graag bij.
Bij Multi Ratio staat de klant altijd voorop. Dit uit zich in advies op maat, zeer snelle levering, montage en onze ruime voorraad. Hierdoor kunnen we u altijd in korte tijd van dienst zijn en kunt u de aandacht bij uw bedrijf houden. Wel zo prettig!

Ook voor magazijninrichtingen bent u bij ons aan het juiste adres. Hoe groot of klein uw magazijn ook is, Multi Ratio heeft altijd een passende oplossing voor uw onderneming. Van verschillende soorten stellingen tot werkplaatskasten en van kunststof bakken tot logistieke bewegwijzering, Multi Ratio kan uw complete magazijninrichting realiseren en volledig afstemmen op uw wensen.

Naast een ruim aanbod nieuwe producten biedt Multi Ratio u hergebruik producten. Dit zijn hoogwaardige kantoormeubelen en magazijninrichtingen tegen een zeer schappelijke prijs. Een goed alternatief wanneer uw budget beperkt is. Tot slot bent u ook voor al uw kantoorartikelen bij Multi Ratio aan het juiste adres. Kantoormachines, kladblokken, pennen, papier en ga zo maar door. Wij hebben het voor u.

Bekijk op uw gemak ons assortiment of neem direct contact op.

Waarom kiest u voor Multi Ratio?

 

Multi Ratio in actie!


Breed assortiment
Grote showroom

Flexibel
Persoonlijke service
Eigen montageteam
Landelijke levering
Eigen stoffeerderij
 

 Eigen montageteam

Wij begrijpen dat u geen tijd heeft om al het meubilair te monteren. Multi Ratio doet dit dan ook graag voor u. Onze logistieke medewerkers zijn opgeleid om uw meubilair op de juiste manier te monteren, zodat dit altijd correct en vakkundig zal gebeuren. Natuurlijk nemen we dan alle verpakkingsmaterialen van het meubilair weer mee. Zo heeft u er geen omkijken meer naar en kunt u direct aan de slag. Bespreek vooraf vrijblijvend met onze verkopers de mogelijkheden van onze inhuizing en montage om te bepalen of het ook voor u interessant is.

Magazijn en bussenBreed assortiment

Bedrijven zijn er in alle soorten en maten en geen enkel kantoor of magazijn is hetzelfde. Om die reden biedt Multi Ratio u een breed assortiment kantoormeubilair en magazijninrichting. Dankzij het brede assortiment van meer dan 20 verschillende categorieën kunt u uw inrichting volledig naar wens samenstellen. En dit houdt niet op bij het meubilair. Ook voor kantoorartikelen bent u bij ons aan het juiste adres. Zo bent u verzekerd van een hoogwaardige inrichting welke volledig aansluit bij de uitstraling van uw bedrijf.

Naast dit ruime assortiment nieuwe producten biedt Multi Ratio u een divers aanbod gebruikt meubilair. Door zorgvuldige inkoop, grote aantallen en een strenge voorselectie kunnen we u hoogwaardig meubilair aanbieden tegen een scherpe prijs. Zeker in deze tijden is ons hergebruik assortiment een slim alternatief.

Bekijk ons uitgebreide assortiment eens via de website of bezoek onze showroom. Onze medewerkers vertellen u graag meer over het aanbod en helpen u desgewenst bij de juiste keuze.Grote showroom

Tegenwoordig gaan veel aankopen via het internet. Ook bij Multi Ratio is dit het geval. Maar dit is niet altijd voldoende. Soms wilt u het product zien, voelen en ruiken. Bij Multi Ratio weten we hoe belangrijk het is om uw kantoorinrichting te kunnen bekijken en uit te proberen. We bieden u dan ook een showroom van ruim 2500 vierkante meter waarin vele modellen uit ons assortiment voor u tentoongesteld staan. U kunt het meubilair rustig bekijken en proberen. Onze verkoopmedewerkers voorzien u uiteraard graag van persoonlijk advies, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Onze showroom van ruim 2500 vierkante meterFlexibel

Uw idee is onze klus. Onze ervaren verkopers en gecertificeerde monteurs denken met uw project mee en bieden u graag meubilair dat hier goed op aansluit. Ook als het meubilair niet standaard in ons assortiment te vinden is, kunnen we dit voor u regelen. Door het ruime aanbod dat u bij Multi Ratio kunt verwachten is het niet altijd eenvoudig om een keuze te maken. Multi Ratio begrijpt dit en daarom kunt u desgewenst een stoel enkele dagen uitproberen. Gewoon uw werkzaamheden uitvoeren, en ondertussen ontdekken of de stoel naar wens is. Zo kunt u na afloop een weloverwogen keuze maken.

Voor een gewenste oplossing voor uw magazijninrichting bent u bij ons eveneens aan het juiste adres. We kunnen u adviseren en komen graag het betreffende magazijn bekijken om samen met u de meest efficiënte inrichting te bepalen.

Wanneer u onverwachts meer meubilair nodig heeft kan dit een grote impact hebben. Zeker wanneer u dit maar tijdelijk is, bijvoorbeeld omdat u tijdelijk meer personeel moet kunnen plaatsen. Voor dergelijke situaties verhuurt Multi Ratio meubilair. Zo zorgen we samen voor een flexibele inrichting, waarin u eenvoudig kunt groeien en krimpen.Persoonlijke service

Bij Multi Ratio zijn we van mening dat iedere klant uniek is. Iedere vraag of opmerking wordt dan ook met evenveel aandacht behandeld en we zetten graag net dat extra stapje om in uw wensen te kunnen voorzien. Zo ondersteunen we u graag met de juiste keuze van uw inrichting maar adviseren we u uiteraard ook graag over de voor- en nadelen van het diverse meubilair. Onze verkopers kennen alle eigenschappen van onze producten en leggen het graag aan u uit. En daarvoor hoeft u niet eens naar de showroom te komen. Ook via telefoon en e-mail zetten ze graag hun expertise voor u in.

Ook onze verkopers van magazijninrichtingen geven u graag advies over de meest efficiënte inrichting en de bijhorende materialen. Hierbij worden de ARBO- en veiligheidsaspecten natuurlijk geen moment uit het oog verloren. Met Multi Ratio hoeft u zich dus geen zorgen te maken.Landelijke levering

Wanneer u uw kantoormeubilair of magazijninrichting bij Multi Ratio koopt, stopt de service niet bij de deur. Multi Ratio levert uw producten graag bij u af. Door de ruime voorraad, efficiënte planning en ervaren medewerkers hoeft u nooit lang op uw bestelling te wachten.

De producten van Multi Ratio kunnen door heel Nederland bezorgd worden (m.u.v. de Waddeneilanden). Afhankelijk van de bestelling, zal de levering door ons eigen logistiek personeel, een transporteur of een pakketdienst bezorgd worden. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een nette en correcte levering van uw kantoormeubilair en magazijninrichting. U wordt uiterlijk een dag voor levering door onze planningsdienst gebeld om de leveringsdag te bevestigen. Zo weet u wanneer u onze bezorgdienst kunt verwachten. Wel zo prettig.

Ons actuele aanbod nieuwe en gebruikte producten is in onze showroom aan de Plakhorstweg 46 te Doetinchem te bekijken.Eigen stoffeerderij

Kleuren bepalen in grote mate de sfeer en uitstraling van uw kantoor. Een verkeerde kleur kan dan ook grote afbreuk doen aan uw bedrijf. Multi Ratio biedt u daarom een professionele stoffeerderij. Dankzij onze stoffeerderij in eigen beheer is het eenvoudig om uw nieuwe of hergebruik aankoop te laten stofferen in de kleur die u wenst. Zo creëert u een uniek meubelstuk dat aansluit bij uw bedrijfsidentiteit. Naast het personaliseren van uw zitmeubilair, is het ook mogelijk om uw huidige meubilair te laten herstofferen. Door de jaren heen is de stof namelijk onderhevig aan slijtage, terwijl de rest van de stoel meestal nog perfect functioneert. Door de versleten stoelen opnieuw te laten bekleden zal uw kantoor er weer fris uitzien en heeft u nog jaren plezier van uw meubilair. Natuurlijk krijgt u in de periode dat we uw meubilair herstofferen vergelijkbare leenmeubelen. Zo kunt u uw werkzaamheden ongestoord blijven uitvoeren.

Vraag onze verkopers naar de uitgebreide mogelijkheden.