Wij staan voor u klaar   0314 - 399 088

Voor mijn eindopdracht geef ik een exclusief kijkje achter de schermen bij Multi Ratio! Dus ben je benieuwd wie er bij ons werken? En wat zij precies doen? Neem dan snel een kijkje!

Online marketing

We willen graag iedere werknemer in Nederland en België een fijne werkomgeving bieden. Daarom kun je naast een bezoek te brengen aan onze showroom ons ook online bereiken. We willen het je graag zo makkelijk en prettig mogelijk maken om kantoormeubilair en magazijninrichting aan te schaffen. Met een vernieuwde webshop en huisstijl sinds 2018 staan we elke dag klaar om je zo goed mogelijk tot dienst te zijn!

Kantoorinrichting in industriële sfeer

Receptie

Persoonlijk contact is bij ons erg belangrijk. Daarom willen wij er ook graag voor zorgen dat je bij ons de persoonlijke aandacht krijgt die je nodig hebt. Mocht je langskomen bij ons in de showroom dan word je vriendelijk ontvangen door Heleen, maar ook telefonisch staat ze je graag te woord. Zij zal er voor zorgen dat je de hulp krijgt van wie je dat nodig hebt. Ook verzorgt ze de facturatie, orderverwerking en debiteuren. Niet alleen jij, maar ook wij komen op kantoor door haar niks tekort!

Indruk van de Receptie

Verkoop

Bij ons vinden wij het erg belangrijk dat je het advies of de hulp krijgt die je nodig hebt. En om je die zo goed mogelijk te kunnen geven, kun je met ons bellen of chatten. Maar ook ben je altijd welkom bij ons in de showroom of komt één van onze verkopers bij je op locatie om je te helpen. Heb je een idee maar ben je benieuwd of het wat is? We maken sinds kort ook 3D tekeningen om het zo visueel mogelijk voor je te maken!

Indrukken afdeling Verkoop

 

Inkoop

Onze voorraad wordt altijd van A tot Z zelf bijgehouden, gecontroleerd en besteld, zodat wij altijd de juiste artikelen kunnen aanbieden en leveren. Dus mochten er beschadigingen zijn of iets niet op voorraad, dan zorgt Kirsten ervoor dat dit geregeld wordt. Ook zorgt zij ervoor dat er overzicht blijft en de administratie op orde is, zodat nooit iemand mis grijpt en we jou altijd zo goed mogelijk kunnen helpen!

 

collage inkoop

 

Planning

Dat je bestelling op tijd en op de juiste plek wordt bezorgd is natuurlijk alleen haalbaar met een goede planning. Daarom zorgt Ricardo er bij ons voor dat alles van verkoopproces tot leveringsproces door hem in de gaten wordt gehouden, en hij er bij betrokken is. En doordat hij er ook voor zorgt dat de groep waarmee wij werken een team is en blijft, zijn we met zijn planning goed op elkaar ingespeeld!

Kantoorinrichting hergebruik en refurbished

Montage

Bij een ergonomische kantoorinrichting houdt u goed rekening met de gezondheid van de werknemers. Door een kantoorinrichting ergonomisch in te richten, kunnen werknemers zo gezond mogelijk hun werk uitvoeren. Wilt u dat werknemers op kantoor ergonomisch kunnen werken? Dan kiest u voor een zit-sta bureau en een ergonomische bureaustoel.

Kantoorinrichting hergebruik en refurbished

Boekhouding

Zowel in ons nieuwe assortiment als in ons Hergebruik assortiment vindt u meubilair van hoogwaardige kwaliteit. Met meubilair van A-merken zoals Ahrend, Gispen en DeBerenn bent u verzekerd van een lange levensduur. Ons meubilair varieert van design meubilair tot ergonomisch en praktisch meubilair. Daarnaast hebben we ook meubilair dat geschikt is voor ziekenhuizen, schoolmeubilair en meubilair dat specifiek gericht is op magazijnwerk.

Kantoorinrichting hergebruik en refurbished

 

Directie

We hebben nieuw en tweedehands kantoormeubelen, maar we hebben ook producten die buiten deze categorieën vallen. We houden ontwikkelingen en trends in de markt nauwlettend in de gaten. Daarom vindt u hier naast kantoormeubilair bijvoorbeeld ook plantenbakken en akoestische of natuurlijke wanddecoratie. Ook verkopen we accessoires en kantoorartikelen. Voor uw gehele kantoorinrichting kunt u dus bij ons terecht!

Kantoorinrichting hergebruik en refurbished

Multi Ratio staat met een team van 25 mensen voor je klaar!

We zetten ons graag elke dag in om aan jouw wensen te voldoen! Service staat bij ons op nummer 1 en we streven naar perfecte kwaliteit in alles wat we doen. Afspraken nakomen en wederzijds vertrouwen vormen een belangrijke basis voor onze bedrijfsvoering. Korte lijnen en helderheid in zaken zorgen dat we deze zekerheid kunnen geven en transparant kunnen zijn richting onze klanten.

Dit is een belangrijke leidraad voor onze bedrijfsvoering, waar iedereen binnen de organisatie zich elke dag voor inzet. Daarom heten we je van harte welkom in onze showroom in Doetinchem, maar ook online in onze webshop en per mail of telefonisch. We zijn je graag tot dienst!

Neem vrijblijvend contact met ons op

Multi Ratio B.V.
Plakhorstweg 46
7008 AT, Doetinchem
T: 0314 399 088
E: [email protected]
Openingstijden showroom: maandag t/m vrijdag 8.00 - 17.00 uur