Wij staan voor u klaar   0314 - 399 088

Kantoormeubelen Multiratio

Design meubilair: pronkstukken die met echt vakmanschap zijn gemaakt. Ze zijn tijdloos en zullen generaties lang meegaan doordat het meubilair met oog voor detail is gemaakt. Dit is terug te zien in het ontwerp en in de kwaliteit van het meubilair. Binnen ons design assortiment vindt u onder andere meubilair van Atelier Deberenn, onze modulaire design-kast Flexwall en onze prachtige overlegruimtes.  

Design meubilair

Ontdek ons assortiment


Uitgelichte producten

In de spotlight


De mooiste chalets➜ Een perfecte combinatie tussen een pronkstuk in je kantoor en een fijne plek om te overleggen.


 

 


← Hendrix Een van de meest iconische stoelen binnen ons assortiment. Plaats de grote versie in je ontvangstruimte, of kies voor de kleine Hendrix aan je vergadertafel: Hendrix is een toevoeging aan iedere ruimte.

 

Onze werkwijze

Wat we voor u kunnen doen en hoe


ONS WERK Van het inrichten van bedrijfskantines tot het indelen van grote open kantoorruimtes: alles is mogelijk. Blader door ons werk en bekijk welke klanten u voorgingen. UW KANTOORSPECIALIST  We helpen u graag met het inrichten van uw kantoor. Multi Ratio heeft een kantoorexpert in eigen huis die u graag adviseert op het gebied van kantoorinrichting.


Kantoor inrichten?

Multi Ratio helpt!


Kantoor inrichten? Wij hebben alles op het gebied van kantoorinrichting. Ons assortiment aan kantoor interieur is dusdanig groot dat u altijd een meubelstuk vindt dat aansluit op uw bedrijfsidentiteit. Uw kantoor inrichten is geen dagelijkse bezigheid. Onze medewerkers kunnen u vrijblijvend advies geven over een efficiënte en ergonomische werkomgeving.

Op zoek naar tweedehands kantoormeubilair? Multi Ratio heeft een ruim en breed assortiment tweedehands kantoormeubilair. Het assortiment is zo opgesteld, dat er altijd een product te vinden is dat aansluit bij uw wensen. U kunt bij ons terecht voor een enkele tweedehands stoel, maar ook een complete werkplek inrichten vanuit ons brede assortiment gebruikt kantoormeubilair. Ons assortiment tweedehands kantoormeubelen wordt zeer regelmatig aangevuld. Hierbij worden vaak grote aantallen van dezelfde serie ingekocht. Hierdoor is het ook mogelijk om een gehele afdeling, of zelfs uw gehele bedrijf te voorzien van eenzelfde serie werkplekken.

Ook voor moderne kantoorinrichting zit u bij ons goed

Wilt u graag een moderne kantoorinrichting? Dan bent u bij Multi Ratio aan het juiste adres. Bekijk snel onze design kantoormeubelen. Wilt u graag hulp krijgen bij uw moderne kantoorinrichting? Onze medewerkers geven u graag persoonlijk advies. Daarnaast kunnen onze monteurs alles voor u plaatsen. Op deze manier heeft u er geen omkijken naar en wordt alles op en top gemonteerd.

Schoolinrichting voor onder andere basisschool klaslokalen

Naast uw kantoorinrichting kunt u ook voor uw schoolinrichting bij ons terecht. Onze schoolmeubelen zijn te gebruiken voor onder andere basisschool klaslokalen. Het schoolmeubilair is compact, heeft een strakke uitstraling en is zeer stevig wat het geschikt maakt voor ieder klaslokaal. Bekijk snel ons aanbod aan schoolmeubilair.

Ruim assortiment voor uw wachtkamer inrichting

Multi Ratio biedt een ruim en divers assortiment wachtkamerinrichting. Onder andere wachtkamerbanken, stoelen, klapzittingen en overige zitelementen zoals poefjes en bijzettafels, komen aan bod. Het diverse aanbod voor uw wachtkamer inrichting kenmerkt zich door frisse, eigentijdse, kleuren in een modern jasje. De vele design kantoormeubelen zijn niet alleen geschikt voor een wachtkamer, maar ook voor uw kantoor, bedrijfsruimte of kantine.

Voor al uw magazijninrichting kunt u terecht bij Multi Ratio

Voor al uw magazijninrichting kunt u ook terecht bij Multi Ratio. Wij bieden vele soorten en maten magazijnstellingenmagazijnkasten en nog veel meer voor uw magazijninrichting. Daarnaast kan onze magazijnexpert u helpen bij uw magazijninrichting. Op deze manier kunt u uw magazijn efficiënt inrichten waardoor u veel ruimte en tijd bespaart.

Dé kantoorinrichter van Multi Ratio

De kantoorinrichter van Multi Ratio geeft u graag advies over kantine inrichtingkantoor inrichten of vergaderruimte inrichten. Soms is het prettig als er een ervaren persoon met u meedenkt, om bijvoorbeeld uw ruimte optimaal te kunnen indelen. In ons blog: kantoor inrichten tips, vindt u 3 handige tips voor het inrichten van uw kantoor. Als u vragen heeft over de vele mogelijkheden dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 0314 201 607 of een mail te sturen naar [email protected].