Wij staan voor u klaar  0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

Positiva

2 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Communicatieve loungemodules
De perfecte aanvulling voor iedere ruimte: richt je ontvangstruimte, lobby of kantoor in met de banken en fauteuils van Positiva. De banken en fauteuils kunnen onafhankelijk worden gebruikt om privéruimtes te creëren in open omgevingen, of naast elkaar om samenwerking te verbeteren en fijn te kunnen overleggen.

Privacy in elke ruimte

Speels meubilair dat past bij de hedendaagse werkplek: Positiva is modern in ontwerp en is ondanks het strakke design een praktische toevoeging aan iedere ruimte. 

Bepaal zelf het ontwerp

Kies voor de lage fauteuil als u op zoek bent naar een fijne loungestoel in een ontvangstruimte, of voeg de kap toe aan het ontwerp en maak van de fauteuil een akoestiche, rustige loungestoel. De stoel met de kap kan worden gedraaid voor optimale privacy. 

Oneindig veel kleuren en stofsoorten

Maak de Positiva geheel naar eigen wens en kies zelf een stofsoort en een kleursoort! Combineer het hoge met het lage model voor een leuk hoog-laagteverschil. 

2 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Fauteuil Positiva
    € 1.756,92 € 1.452,00
    NW-19209
  2. Loungebank Positiva
    € 1.756,92 € 1.452,00
    NW-6320
2 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Samen creëren we een mooi interieur


Weet u ongeveer hoe u uw kantoor moet inrichten, maar komt u er niet helemaal uit en ziet u ons meubilair bijvoorbeeld graag in het echt? Kom dan gerust eens langs in onze showroom in Doetinchem. In onze showroom krijgt u niet alleen persoonlijk advies van één van onze medewerkers, maar kunt u ons meubilair in het echt bekijken en uitproberen. We heten u van harte welkom en denken dan ook altijd graag met u mee om zo een fijne omgeving te creëren voor uw medewerkers. 

Adres & contact

Plakhorstweg 46 - 7008AT Doetinchem

Telefoonnummer: +31 314 399088

e-mailadres: [email protected]

 

Vraag informatie aan