Wij staan voor u klaar   0314 - 399 088

Kantoor kast

Producten 1-9 van 43
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kantoor kast nodig? Bij ons vindt u een groot aanbod voor uw gewenste kantoor kast. We hebben archiefkasten in verschillende vormen, maten en soorten. Hierbij kunt u denken aan roldeurkasten, schuifdeurkasten en draaideurkasten. Advies nodig voor een geschikte kast? Vraag het ons!

Producten 1-9 van 43
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Roldeurkast Start 74x80cm
  Vanaf:

  € 225,00 € 272,25

  NW-3469
 2. Roldeurkast Start 74x120cm
  Vanaf:

  € 259,00 € 313,39

  NW-3470
 3. Roldeurkast Start 105x120cm
  Vanaf:

  € 272,00 € 329,12

  NW-4984
 4. Start Roldeurkast 145 x 120 cm
  Vanaf:

  € 349,00 € 422,29

  NW-4986
 5. Start roldeurkast 198 x 120 cm aluminium
  Vanaf:

  € 399,00 € 482,79

  NW-3471
 6. Plantenbak roldeurkast scheidingswand
  MR Plantenbak & roldeurkast
  De perfecte efficiënte scheidingswand
  € 1.082,95 € 895,00
  NW-15129
Producten 1-9 van 43
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dressoir kast kantoor

Onze kantoor kasten kunnen puur functioneel ingezet worden, maar daarnaast ook sfeervol staan in een kantoorinrichting. Door de vele opties in kleuren en afwerking met topbladen kunnen onze kasten ook als dressoir kast dienen voor uw kantoor. Een dressoir kast past perfect in een luxe en professionele kantooromgeving. Kies bijvoorbeeld voor een zwarte of aluminium kast met topblad voor extra sfeer in uw kantoor!

Dressoir kast kantoor

Kastenwand kantoor

Handig als archiefopslag is een kastenwand op kantoor. Wordt er veel flexibel gewerkt op kantoor of zijn er geen vaste werkplekken? Dan is een wand met kasten een goede uitkomst! Met een kastenwand kantoor kunt u in uw ruimte veel spullen opslaan die gedeeld kunnen worden door medewerkers onderling. We hebben extra hoge kasten van 200 cm hoog die goed naast elkaar geplaatst kunnen worden.

Archiefkast kantoor

Gebruikt u liever kasten voor veel archiefdocumenten? We hebben allerlei kasten met specifieke eigenschappen. U kunt kiezen tussen draaideurkasten, maar ook schuifdeurkasten en roldeurkasten. Tip: heeft u een kleine kantoorruimte? Kies dan voor een kast met schuifdeuren. De deuren van deze kasten schuiven over elkaar heen, waardoor er geen extra ruimte nodig is.

Welke kast past het beste bij uw kantoorinrichting?

We hebben kasten in verschillende maten, kleuren en met verschillende specificaties. Welke kast het beste bij uw kantoorinrichting past, heeft te maken met voor welk doel de kast wordt gebruikt.

Kleuren

U kiest natuurlijk een kast die past bij de kleuren binnen uw bedrijf. Heeft u een grijze of witte inrichting, dan zal een zwarte, aluminium of witte kast hier mooi bij staan. Voor een kantoorinrichting met een warmere uitstraling kunt u kiezen voor een mooi topblad in verschillende kleuren zoals eiken of beuken.

Maten

We hebben zowel kleine als grote kasten voor u in ons assortiment. Kleine kasten zijn ideaal voor als u niet veel opslag nodig heeft. Grote kasten kunt u goed gebruiken als u veel papierwerk heeft, of als u met meerdere mensen een kast ter beschikking hebt. Kasten zijn ook goed te gebruiken als scheidingswand in een open kantoorruimte. Voor een duidelijke afscheiding tussen werkplekken kunt u hoge kasten plaatsen. Houdt u liever het overzicht, dan kunnen kleine kasten geplaatst worden. Ook kunt u kiezen voor lage kasten met geïntegreerde plantenkast. Dan heeft u opslag én meer groen in uw kantoor!

Functie

We hebben verschillende kantoor kasten die passen bij uw wensen. Is het voor u extra belangrijk dat uw artikelen en documenten beschermd worden tegen schade? Dan hebben we brandwerende kasten voor u in ons assortiment. Zoekt u juist kasten waarmee uw documenten en artikelen beschermd worden tegen diefstal? Dan hebben we kasten voor u die af te sluiten zijn door middel van een slot.

Nieuw en tweedehands kasten

We hebben naast ons assortiment nieuwe kasten ook tweedehands kasten. Ons aanbod Hergebruik kasten varieert regelmatig! De tweedehands kantoor kasten worden bij binnenkomst goed gecontroleerd, zodat u altijd voorzien bent van de beste kwaliteit voor de scherpste prijs! Wij bieden dus de volgende kantoor kasten aan:

Heeft u advies nodig voor uw kasten en andere kantoorinrichting? Onze verkopers staan klaar om u te helpen. Vraag ons advies of kom langs in onze showroom.