Wij staan voor u klaar   0314 - 399 088

Draaideurkasten

7 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Draaideurkasten zijn uitstekend om uw documenten en artikelen netjes in op te bergen. Voor zowel nieuwe als tweedehands draaideurkasten kunt u bij ons terecht. Wij hebben een ruim aanbod voor scherpe prijzen. De kasten zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en daarnaast heeft u ook keuze in verschillende neutrale kleuren. Zo is er voor elke ruimte een draaideurkast denkbaar. Bekijk hieronder ons aanbod aan draaideurkasten.

7 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Huislijn Draaideurkast grijs (180x80x38)
  Vanaf:

  € 169,00 € 204,49

  NW-3486
 2. Huislijn Draaideurkast zwart (195x92x42)
  Vanaf:

  € 239,00 € 289,19

  NW-3487
 3. Draaideurkast 50 cm diep - antraciet
  € 349,69 € 289,00
  NW-3488
 4. Draaideurkast 60 cm diep - grijs
  € 373,89 € 309,00
  NW-3489
7 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Draaideurkast kopen? Wij hebben verschillende modellen

Wilt u een draaideurkast kopen in een bepaalde kleur? Onze kantoor kasten zijn in verschillende kleuren beschikbaar, zoals: wit, aluminium, antraciet, grijs en zwart. De meeste kasten zijn voorzien van slot en sleutel om de kast af te sluiten. Daarbij zijn er ook één of meerdere legborden inbegrepen. Veel van onze draaideurkasten zijn uit voorraad leverbaar wat betekent dat we ze snel kunnen leveren.

Wilt u een nieuwe draaideurkast of liever een tweedehands draaideurkast kopen? We verkrijgen onze tweedehands kasten uit faillissementsverkopen, restpartijen en diverse andere bronnen. De kasten worden geselecteerd op kwaliteit en volledigheid. Zo bent u verzekerd van een kwalitatief goede kast voor een goedkope prijs. In ons tweedehands assortiment komen regelmatig kasten binnen. Neem een kijkje op onze afdeling Hergebruik voor het laatste aanbod tweedehands draaideurkasten!

Een groot deel van ons assortiment draaideurkasten staat opgesteld in onze showroom in Doetinchem. Hier kunt alles rustig bekijken en uitproberen. Onze verkopers kunnen u altijd voorzien van vrijblijvend advies. Heeft u specifieke wensen? Neem dan vooraf contact met ons op om uw wensen te bespreken. Onze medewerkers zullen alle mogelijkheden met u bespreken.

We hebben ook extra diepe draaideurkasten in ons assortiment. Deze kasten zijn ideaal voor opslag en zijn standaard voorzien van vier in hoogte verstelbare legborden. Zit er geen goede draaideurkast voor u bij? Kijk dan ook eens bij onze andere kasten. Naast draaideurkasten hebben we ook roldeurkasten en schuifdeurkasten.

Voor vragen of opmerkingen kunt u altijd bij ons terecht. Bel 0314 - 399 088 of stuur een mail naar [email protected].