Wij staan voor u klaar   0314 - 399 088

Schuifdeurkasten

2 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Schuifdeurkasten kunt u bij Multi Ratio in verschillende kleuren blad en afmetingen verkrijgen. Onze schuifdeurkasten zijn zeer robuust en van uitstekende kwaliteit. Het topblad van de kast is leverbaar in de kleuren beuken, donker eiken, kersen, lichtgrijs, havanna, wildperen en wit. Archiveert u ordners of kantoormateriaal dan is een schuifdeurkast zeer aan te raden. Het voordeel van deze kast is dat u geen openslaande deuren in uw kantoorruimte heeft. Hierdoor kunt u de deur gemakkelijk open laten staan. Naast schuifdeurkasten hebben wij nog vele andere archiefkasten zoals, roldeurkasten, draaideurkasten en brandwerende kasten.

2 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Luxe schuifdeurkast laag
  Vanaf:

  € 619,00 € 748,99

  NW-3491
 2. Luxe schuifdeurkast
  Vanaf:

  € 659,00 € 797,39

  NW-3490
2 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Goedkope schuifdeurkast op onze afdeling Hergebruik

Een goedkope schuifdeurkast vindt u op onze afdeling Hergebruik. Hier bieden wij tweedehands producten voor een scherpe prijs. Alle tweedehands schuifdeurkasten die wij aanbieden zijn uitgebreid gecontroleerd en werken nog uitstekend. Bekijk het aanbod aan goedkope schuifdeurkasten.

Bij Multi Ratio kunt u 24 uur per dag uw schuifdeurkast online kopen. U kunt uw producten selecteren en met één druk op de knop in uw winkelmandje plaatsen. U kunt vervolgens verder onze webshop bekijken of afrekenen. Het betalen is zeer gemakkelijk, snel en veilig. Het is ook mogelijk om een offerte aan te vragen. Liever persoonlijk contact met één van onze medewerkers? Wij staan u graag te woord!

Aanbieding schuifdeurkast

Een aanbieding schuifdeurkast kunt u vinden op onze pagina Hergebruik. Zoals eerder genoemd bieden wij hier tweedehands producten aan. Deze producten zijn van zeer goede kwaliteit voor een gunstige prijs. Naast tweedehands schuifdeurkasten bieden wij ook vele andere tweedehands archiefkasten. In onze showroom te Doetinchem kunt u al onze tweedehands producten komen bekijken. Onze verkoopmedewerkers staan dan voor u klaar om u alles te vertellen over onze producten. U kunt ook altijd contact met ons opnemen zodra u vragen of opmerkingen heeft. U kunt bellen naar 0314 - 399 088 of een e-mail sturen naar [email protected].