Persoonlijk advies? Wij staan voor u klaar   0314 - 399 088

Kluizen

Kluizen hebben wij in allerlei soorten en maten. Zo verkopen wij sleutelkluizen, hotelkluizen en privékluizen. Kluizen hebben vaak diverse certificaten voor brandwerendheid en inbraakwerendheid. Welke kluis u nodig heeft, is van een aantal factoren afhankelijk. Waar plaatst u de kluis? Waartegen wilt u uw eigendommen beschermd hebben? Wilt u een elektronisch slot of sleutelslot? Onze medewerkers helpen u graag verder zodat u altijd de juiste kluis zult kopen. Bekijk hieronder ons aanbod kluizen.

1-9 van 26
per pagina
Aflopend sorteren
Pagina
 1. Privékluis De Raat PT 0
  € 176,66 € 146,00
  500116
 2. Privékluis De Raat PT 1
  € 245,63 € 203,00
  500118
 3. Privékluis De Raat PT 2
  € 289,19 € 239,00
  500119
1-9 van 26
per pagina
Aflopend sorteren
Pagina

Elektronische kluis voor privé en zakelijk gebruik

Met een elektronische kluis is het voor inbrekers vrijwel onmogelijk om de kluis te kraken. U kiest een persoonlijke cijfercode voor uw elektronische kluis waardoor u de enige bent die toegang heeft tot de inhoud van de kluis. De elektronische kluis kunt u zowel privé als zakelijk gebruiken. Daarnaast is het voordeel dat er geen sleutels beheerd hoeven te worden.

Bestel uw elektronische kluis gemakkelijk en snel online. Bij ons kunt u 24 uur per dag uw aankoop voltooien in onze webshop. Daarnaast is het ook mogelijk om een offerte aan te vragen. Wilt u liever eerst een medewerker spreken voordat u een aankoop doet dan kunt u contact met ons opnemen. Onze medewerkers geven u graag deskundig advies.

Liever een kluis met sleutel?

Liever een kluis met sleutel? Geen probleem. Naast onze elektronische kluizen bieden wij ook kluizen met sleutel. Een kluis met sleutel is zeer veilig, er kan weinig kapot gaan. Bij normaal gebruik hoeft er geen onderhoud gepleegd te worden. Daarnaast bevat een sleutelslot ook nog eens een ‘dubbele baard sleutel’ wat inhoudt dat de sleutel aan beide kanten vertanding heeft. Manipulatie is hierdoor nagenoeg onmogelijk.

Wist u dat wij ook tweedehands kluizen aanbieden? Bekijk ons aanbod aan tweedehands kluizen.

U wilt graag een kluis kopen maar weet niet of u een elektronische kluis wilt of een kluis met sleutel. Dit is ook een lastige keuze. Beide hebben voor- en nadelen. Neem contact op met één van onze medewerkers. Zij luisteren naar uw verhaal en geven u vervolgens deskundig advies. Zo maakt u altijd de juiste keuze! U kunt contact met ons opnemen via 0314 - 399 088 of via info@multiratio.nl.