Persoonlijk advies? Wij staan voor u klaar   0314 - 399 088

Privékluis

Een privékluis (ook wel meubelkluis genoemd) bieden wij in vele soorten, maten en prijsklassen. Onze privékluizen zijn daarom geschikt voor zowel thuisgebruik als zakelijk gebruik. Welke privékluis u nodig heeft is afhankelijk van wat er in de kluis bewaard moet worden, of er bescherming nodig is tegen brand en/of inbraak en waar u de kluis wilt plaatsen. Ook belangrijk is de indicatie waardeberging. Multi Ratio biedt een ruim assortiment speciaal voor u geselecteerde privékluizen, omdat we geloven in een goede prijs-kwaliteitverhouding. De privékluizen zijn van goede kwaliteit én voordelig.

1-9 van 18
per pagina
Aflopend sorteren
Pagina
 1. Privékluis De Raat PT 0
  € 176,66 € 146,00
  500116
 2. Privékluis De Raat PT 1
  € 245,63 € 203,00
  500118
 3. Privékluis De Raat PT 2
  € 289,19 € 239,00
  500119
1-9 van 18
per pagina
Aflopend sorteren
Pagina

Met de indicatie waardeberging wordt aangegeven tot welke waarde contant geld dat in de kluis is opgeborgen door de verzekering wordt gedekt. Een verzekeraar kan afwijken van deze dekkingsindicatie. Zij kunnen deze namelijk verlagen, maar ook verhogen! Gaat u daarom altijd na bij uw verzekeringsmaatschappij of zij akkoord gaan met de indicatie waardeberging die voor uw kluis staat.

Wilt u uw eigendommen nog beter beschermen tegen inbraak, kies dan voor één van de geteste inbraakwerende kluizen. De Europese norm EN 14-450 is speciaal ontwikkeld om veel voorkomende typen inbraakwerende kasten – die vooral geschikt zijn voor de dagwaardeberging en gebruik door particulieren – in te schalen. Een vereiste hierbij is dat de kluis goed verankerd is aan de vloer en/of muur.

Kluizen met de norm EN 14 450 en die daarnaast groot genoeg zijn om A4-documenten te bergen, voldoen aan de eisen van de BOVAG en RDW (geschikt voor bedrijven in de voertuigenbranche).

Enkele modellen bieden ook bescherming tegen brand. Er bestaan diverse normen en testen voor de indicatie van de inbraakwerendheid van een kluis. Zo bestaat er de DIN 4102 norm. Deze kluizen zijn niet getest, maar gebouwd volgens bepaalde voorschriften, zodat ze 30 minuten brandbescherming bieden.

Multi Ratio heeft een ruim assortiment goedkope kluizen die aan de diverse normen en eisen voldoen. Neem bij vragen contact op met onze verkopers en laat u vrijblijvend informeren over de vele mogelijkheden.