Wij staan voor u klaar   0314 - 399 088

Tekeningenkast

2 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een tekeningenkast kunt u bij Multi Ratio in verschillende maten bestellen. Staat uw gewenste tekeningenkast er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Naast ons online aanbod zijn onze verkoopmedewerkers op de hoogte van de vele mogelijkheden. Met een tekeningenkast kunt u uw bouwtekeningen veilig opbergen. De kast is afsluitbaar door middel van een cilinderslot en verkrijgbaar in verschillende afmetingen, zo hoeft u de tekeningen nooit op te vouwen. Daarnaast is de tekeningenkast voorzien van stevige handvaten en naamlabels. Bekijk hieronder ons online aanbod aan tekeningenkasten.

2 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Tekeningladenkast A-0
  Tekeningladenkast A-0
  58 x 140 x 95 cm
  € 659,45 € 545,00
  502250
 2. Tekeningladenkast A-1
  Tekeningladenkast A-1
  58 x 113 x 83 cm
  € 591,69 € 489,00
  502249
2 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Tekeningenladenkast voor uw grote documenten

Met een tekeningenladenkast van Multi Ratio kunt u op een eenvoudige manier uw grote documenten opbergen. Wij bieden een tekeningenladenkast voor A0 papierformaat en A1 papierformaat. Wilt u liever een kast die geschikt is voor ander papierformaat? Of wilt u een tekeningenladenkast in een andere kleur? Bespreek al uw wensen met onze medewerkers.

U kunt 24 uur per dag online uw bestelling plaatsen. Dit gaat gemakkelijk en snel. Overweegt u meerdere kasten te kopen, dan kunt u een offerte aanvragen. Onze verkoopmedewerkers zullen u dan een scherp aanbod doen.

Tekeningkast en nog veel meer kasten in onze webshop

Op zoek naar een tekeningkast, tijdschriftenkast of laptopkast? Multi Ratio biedt vele verschillende kasten aan. Bekijk ons aanbod aan archiefkasten en overige kasten zoals vitrinekasten en tijdschriftenkasten. Heeft u vragen over ons aanbod aan kasten? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze verkoopmedewerkers staan klaar om u te woord te staan. U kunt ons bereiken via 0314 - 399 088 of stuur een e-mail naar [email protected].

Liever een tweedehands tekeningkast? Wij krijgen op onze afdeling Hergebruik regelmatig tweedehands producten binnen. Dit aanbod aan tweedehands producten wisselt regelmatig. Benieuwd of wij op dit moment ook tweedehands tekeningkasten aanbieden? Neem dan een kijkje op onze Hergebruik pagina.