Wij staan voor u klaar   0314 - 399 088

Tijdschriftenkasten

2 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een tijdschriftenkast is erg handig om uw folders, brochures en tijdschriften te plaatsen. Vaak wordt een tijdschriftenkast in een wachtkamer gezet. Bezoekers kunnen dan even wat lezen terwijl ze moeten wachten. Daarnaast is een tijdschriftenkast ideaal om uw bedrijfsfolders in te presenteren. Hierdoor wordt het ook wel eens een folderkast genoemd. Multi Ratio biedt verschillende tijdschriftenkasten. Deze zijn zeer functioneel door de extra opbergruimte. Achter de schuine opklapbare legborden is genoeg ruimte om overtollige documentatie uit het zicht op te bergen. Bekijk hieronder ons aanbod. Heeft u vragen over ons aanbod? Neem dan contact met ons op.

2 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Tijdschriftenkast / folderkast
  Vanaf:

  € 349,00 € 422,29

  NW-4996
 2. Tijdschriftenkast met opbergruimte
  Vanaf:

  € 399,00 € 482,79

  NW-4997
2 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een tijdschriften kast in diverse kleuren

Tijdschriften kast kopen? Bij Multi Ratio kunt u een tijdschriften kast kopen in diverse kleuren. U kunt kiezen uit de kleuren aluminium, antraciet, grijs, wit en zwart. Zo kunt u zelf bepalen welke kleur het beste in uw ruimte past. Met onze tijdschriften kast kunt u uw folders, magazines en brochures aan uw klanten etaleren. Geen tijd om uw tijdschriften kast te monteren? Ons montageteam komt uw kast leveren en kan meteen uw kast op de juiste manier monteren. Zo kunt u gewoon doorgaan met uw werkzaamheden.

Online uw kast voor tijdschriften kopen is gemakkelijk, veilig en snel

Een kast voor tijdschriften kunt u bij ons online kopen. Dit is zeer gemakkelijk, veilig en snel. Uw gegevens worden nooit doorgespeeld aan derden. De meest gangbare opties staan weergegeven en kunt u selecteren. Daarna kunt u met één druk op de knop uw selectie in het winkelmandje plaatsen en heeft u de keuze om verder de site te bekijken of af te rekenen. Het is ook mogelijk om met uw selectie een offerte aan te vragen. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om contact met ons op te nemen. Dit kunt u doen door te bellen naar 0314 - 399 088 of een mail te sturen naar [email protected]. Onze medewerkers kunnen al uw vragen beantwoorden en geven deskundig advies.