Wij staan voor u klaar   0314 - 399 088

Bureaustoelmat

4 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een bureaustoelmat wordt gebruikt om slijtage van uw vloer tegen te gaan. Bij Multi Ratio koopt u een bureaustoelmat voor een paar tientjes waardoor u moeiteloos op iedere vloer uw stoel kunt gebruiken. Wij bieden bureaustoelmatten aan voor tapijtvloeren en harde vloeren in verschillende afmetingen. Met onze transparante stoelmatten hoeft u zich geen zorgen meer te maken over beschadigingen van uw vloer. Bekijk hieronder ons aanbod. Kunt u uw gewenste mat niet vinden? Of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

4 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
4 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Mat voor onder bureaustoel

Een mat voor onder bureaustoel zorgt ervoor dat uw vloer niet beschadigd. Het maakt niet uit op wat voor ondergrond uw bureaustoel staat, het rollen van uw stoel zorgt voor slijtage aan de vloer. Om dit te voorkomen kunt u een mat voor onder de bureaustoel kopen. Onze stoelmatten worden zowel thuis als op kantoren gebruikt. Wilt u een bureaustoel gebruiken op een hoogpolig vloerkleed? Met een bureaustoelmat glijdt u er moeiteloos overheen.

Ook voor andere bureaustoel accessoires zit u bij Multi Ratio goed. Heeft u een bureaustoel of werkplaatsstoel en wilt u accessoires toevoegen of vervangen? Bekijk dan ons aanbod aan bureaustoel accessoires.

Vloermat bureaustoel

Een vloermat bureaustoel kun je 24 uur per dag in onze webshop kopen. Het bestelproces is veilig en snel en uw gegevens worden nooit doorgespeeld aan derden. Natuurlijk is het altijd mogelijk om een medewerker te spreken. Onze medewerkers staan u graag te woord om te helpen met eventuele vragen. Dat kan telefonisch, maar ook per mail. Wilt u meerdere vloermatten bestellen? Dan kunt u ook een offerte aanvragen.

Heeft u vragen over ons aanbod bureaustoelmatten? Of wilt u graag persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers kunnen u deskundig advies geven. U kunt ons bellen op 0314 - 399 088 of stuur een e-mail naar [email protected].