Persoonlijk advies? Wij staan voor u klaar   0314 - 399 088

Vergaderruimte inrichten

Wilt u uw vergaderruimte inrichten? Multi Ratio helpt u graag verder! Ons assortiment bestaat uit diverse soorten vergaderopstellingen zoals u-vorm vergaderopstellingen, blokopstellingen, carré opstellingen en theateropstellingen. Naast het aanbieden van vergadermeubilair kunnen wij u ook helpen met een juiste inrichting van uw vergaderruimte. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor gratis en vrijblijvend advies. Onze specialisten helpen u graag verder!

5 Items
per pagina
Aflopend sorteren
 1. Vergaderopstellingen
  Vergaderopstellingen
  Made by Multi Ratio
  € 0,00 € 0,00
  Vergaderopstellingen
 2. Blokopstelling
  Blokopstelling
  Bekijk alle mogelijkheden!
  € 0,00 € 0,00
  Blokopstelling
 3. Vergaderopstelling u-vorm
  Vergaderopstelling u-vorm
  Bekijk alle mogelijkheden!
  € 0,00 € 0,00
  Vergaderopstelling u-vorm
 4. Carre opstelling vergaderzaal
  Carre opstelling vergaderzaal
  Bekijk alle mogelijkheden!
  € 0,00 € 0,00
  Carre opstelling vergaderzaal
 5. Theateropstelling
  Theateropstelling
  Bekijk alle mogelijkheden!
  € 0,00 € 0,00
  Theateropstelling
5 Items
per pagina
Aflopend sorteren

Verschillende vergaderopstellingen van Multi Ratio

Multi Ratio heeft al jaren lang ervaring met het leveren van verschillende vergaderopstellingen. De opstelling van een vergadering kan bijdragen aan het doel van de vergadering. Op deze pagina vindt u informatie over de meest voorkomende vergaderopstellingen:

 1. Theateropstelling
 2. Carré opstelling
 3. U-vorm opstelling
 4. Blokopstelling

Theateropstelling

Bij een theateropstelling zitten alle deelnemers zij aan zij. Een theateropstelling is voornamelijk geschikt voor vergaderingen waarin de sprekers voornamelijk aan het woord zijn. Iedereen kijkt dezelfde kant op en zo ligt de volledige focus naar de spreker. Het maken van aantekeningen is echter lastig aangezien er geen tafels aanwezig zijn. Er bestaan wel vergaderstoelen met klaptafeltje zodat er aantekening gemaakt kunnen worden.

Carré opstelling vergaderzaal

Het grote voordeel van een carré opstelling in een vergaderzaal is dat alle deelnemers actief worden betrokken tijdens de vergadering. Er wordt een gesloten kring gevormd waarbij iedereen elkaar kan zien. Dit zorgt ervoor dat iedereen actief mee kan meedoen tijdens de vergadering. De carré opstelling wordt voornamelijk gebruikt voor een brainstormsessie of een workshop.

Vergaderopstelling u-vorm

De vergaderopstelling u-vorm is uitermate geschikt voor een cursus of een workshop. De spreker kan interactie zoeken met de aanwezige personen omdat deze op mensen kan aflopen. Deze opstelling biedt tevens de mogelijkheid om veel te schrijven, met laptop te werken en met elkaar te discussiëren.

Blokopstelling

De meest voorkomende opstelling in een vergaderruimte is toch wel de blokopstelling. Een blokopstelling is geschikt voor kleinere bijeenkosten waarbij veel overlegt moet worden. Deze opstelling kan vaak al gerealiseerd worden met 1 of 2 tafels. Dit is uiteraard afhankelijk van het aantal personen dat aan de vergadering deelneemt. Bekijk onze vergadertafels of neem contact op met één van onze verkopers via 0314 - 399 088 of via info@multiratio.nl.

Vraag hier uw informatie aan voor het inrichten van uw vergaderruimte