Wij staan voor u klaar   0314 - 399 088

Bureaus

Producten 1-9 van 122
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Multi Ratio heeft bureaus in diverse vormen, maten, kleuren en uitvoeringen. In onze webshop vindt u onder meer slingerbureaus elektrisch verstelbaar bureauszit-sta bureaus, duobureaus en nog veel meer. Elk bureau heeft zijn eigen functie en biedt weer andere mogelijkheden.

Producten 1-9 van 122
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Elektrisch zit-sta bureau MRC PRO-L
  Vanaf:

  € 390,00 € 471,90

  NW-18916
 2. Elektrisch zit-sta bureau MRC PRO-L
  Vanaf:

  € 395,00 € 477,95

  NW-18917
 3. Elektrisch zit-sta bureau MRC PRO-L
  Vanaf:

  € 399,00 € 482,79

  NW-18918
 4. Elektrisch zit-sta bureau MRC PRO-L
  Vanaf:

  € 419,00 € 506,99

  NW-18920
 5. Lineaflex MRC zit-sta bureau elektrisch 120 x 80 cm - frame aluminium
  Vanaf:

  € 390,00 € 471,90

  NW-14207
 6. MRC Lineaflex zit sta bureau 140 x 80 cm - frame wit
  Vanaf:

  € 395,00 € 477,95

  NW-14209
 7. MRC Zit sta bureau elektrisch 160 x 80 cm - frame zwart
  Vanaf:

  € 399,00 € 482,79

  NW-14208
 8. Lineaflex MRC PRO zit-sta elektrisch 180 x 80 cm
  Vanaf:

  € 419,00 € 506,99

  NW-14210
Producten 1-9 van 122
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bureau kopen: maak kennis met de opties

Bureaus: een meubelstuk dat zich door de jaren heen heeft ontwikkeld tot veel meer dan enkel een bureau. Waarschijnlijk heeft u het zelf ook wel gemerkt hoe moeilijk het is met een bureau kopen om niet te verdrinken in de mogelijkheden.  Om te voorkomen dat u door de bomen het bos niet meer ziet, vertellen we u hier graag meer over de verschillende soorten opties en mogelijkheden zodat u weet welk bureau het beste bij u past.

Er zijn echter verschillende factoren die samen bepalen welk bureau het beste aansluit: uw wensen (welk materiaal + kleurencombinatie past bij mij/het kantoor?), uw lengte (kan het bureau wel hoog genoeg voor mijn lengte als ik wil gaan staan?) en uw werkzaamheden (heb ik een groter bureau nodig met meer draagkracht?) Hieronder behandelen we deze factoren zodat u weet welk bureau het beste bij u past én hoe deze optimaal instelt.

Bureau kopen - De verschillende soorten bureaus

Van plan om een bureau te kopen en bent u bijvoorbeeld op zoek naar een lang bureau, een kort  bureau, een klein bureau of juist een diep bureau? We vertellen u dan graag allereerst meer over de verschillende soorten bureaus die er zijn. Zo vindt u binnen no-time een bureau voor thuis of een bureau voor op kantoor. Een bureau bestellen was nog nooit zo makkelijk!

Zit-sta bureaus

De bestverkopende bureausoort binnen ons assortiment: onze (elektrisch) verstelbare zit-sta bureaus. De bureaus zijn ergonomisch verantwoord en zorgen ervoor dat u op een gemiddelde werkdag actiever bent én aan het einde van de dag minder lichamelijke klachten heeft. Door zittend werken af te wisselen met staand, blijft u in beweging en zult u merken dat u zich hier beter door voelt. Let er wel op dat u een bureau kiest dat hoog genoeg voor uw lengte kan worden ingesteld. Hier vertellen we later meer over.

Verstelbare bureaus: handmatig- of slinger-verstelbaar

Deze bureaus zijn in hoogte verstelbaar, maar de manier waarop verschilt per type bureau. Bij Multi Ratio vindt u manueel instelbare bureaus (dus met een inbussleutel) en slinger-verstelbaar (er zit dan een hendel aan de zijkant van het bureau).

Duo-bureaus

Onze duo-bureaus bestaan uit twee bureaubladen en één frame: efficiënt én bevorderend voor de samenwerking. In het midden van de duo-bureaus kan een scheidingswand worden geplaatst, zodat er toch privacy wordt gecreëerd.

Directiebureaus

Een eigentijdse, zuivere stijl én een praktisch design: dat zijn directiebureaus. Directiebureaus ogen net iets luxer en zijn zo ingericht dat er gewerkt kan worden aan het bureau + er mensen aan kunnen worden ontvangen dankzij bijvoorbeeld een aanbouw.

Bureau kopen - In 4 stappen de perfecte match 

Stap 1: Waar moet het bureau komen te staan en hoeveel ruimte is er?

Om te beginnen is het belangrijk om na te denken over waar de bureaus moeten komen te staan. Denk bijvoorbeeld na over de samenstelling van de afdelingen: voor teams dragen duo-bureaus namelijk bij aan het ‘teamwork’-gevoel en is het daarnaast qua ruimte efficiënter + overlegt het makkelijker. En dienen de werkplekken ook als flex-werkplekken? Kijk dan tijdens een bureau kopen naar zit-sta bureaus met memory-functie. Bij deze bureaus kunt u namelijk uw gewenste zit- en stahoogte opslaan, zodat u deze gemakkelijk kunt instellen nadat andere collega’s gebruik hebben gemaakt van het bureau. Ook helpt een memory-functie wanneer u (of een medewerker) als enige achter het bureau werkt. Doordat de ideale zit- en stahoogte is opgeslagen, nodigt het namelijk ook sneller uit om één keer op de knop te drukken en hierdoor direct te kunnen gaan staan. Geen gedoe met het vinden van die fijne stahoogte, maar direct aan het werk. En zodra het staan niet meer fijn is, is het bureau met één druk op de knop ook weer versteld naar de gewenste zithoogte. Ideaal dus!

Stap 2: Het type bureau: Welk werk wordt er verricht + hoe hoog moeten de bureaus kunnen?

Dit is een belangrijke stap: het is namelijk belangrijk dat uw werknemers genoeg ruimte hebben. Waar moet u dan op letten bij het selecteren van een bureau?

 • De lengte van het blad. U kunt kiezen uit 120cm, 140cm, 160cm en 180cm. De bureaus zijn 80cm diep.
 • De draagkracht van het bureauframe. We bieden bureaus met 70, 100 en 150kg draagkracht. Hierbij kunt u ervan uitgaan dat 70kg een basis kantooropstelling is, en 150kg een werkplekopstelling die geschikt is voor drie monitoren met een monitorarm en een computer in een CPU houder. 100kg Zit hier tussenin.
 • De minimale en maximale hoogte van het bureau. Hieronder vindt u een schema zodat u kunt inschatten hoe hoog het bureau moet kunnen (als u kiest voor een zit-sta bureau). Let er bijvoorbeeld op dat bepaalde bureaus tot 130cm kunnen worden versteld en andere tot 123cm.

 

Stap 3: Het samenstellen van het bureau: bladkleur + het wegwerken van de kabels

Nu komt het leuke gedeelte: het gekozen bureau samenstellen! U heeft keuze uit verschillende blad- en framekleuren zodat de bureaus geheel naar eigen wens en smaak kunt samenstellen.  Maar dat is nog niet alles: het is namelijk ook belangrijk om alle kabels van de monitoren en computers weg te werken. Dit scheelt veel ruimte én ziet er strakker uit. Dit kan met een kabelmanagement-set. We leveren deze sets in het zwart, wit en aluminium zodat de set naadloos wordt weggewerkt en samensmelt met het bureauframe. En zoekt u een bureau met lades in het wit, zwart of aluminium? Neem dan eens een kijkje tussen onze ladeblokken.

Stap 4: Bespaar niet op een bureaustoel

Een goed bureau kopen is belangrijk, maar een bureaustoel is net zo belangrijk gezien deze bepaalt hoe u aan uw gloednieuwe bureau aanschuift. Gaat u of bent u van plan om een goede bureaustoel te kopen? We helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

We helpen graag met het vinden van uw perfecte bureau

Bent u eruit en heeft u besloten om een bureau te kopen? Wij helpen graag met het uitzoeken van uw favoriete kantoor bureau, een klein bureau of misschien wel een groot bureau. Zoekt u een bureau voor thuis? Of een office bureau voor op kantoor? Geen probleem, alles is mogelijk bij Multi Ratio. Neem direct contact met ons op voor vrijblijvende informatie, advies of voor bijvoorbeeld een offerte. We helpen u graag verder. En ziet u uw nieuwe bureau graag liever eerst in het echt, of weet u nog niet zeker of wij u verder kunnen helpen maar bent u gewoon benieuwd naar onze producten? Kom dan eens vrijblijvend langs in onze showroom in Doetinchem! Het is mogelijk om zonder afspraak binnen te wandelen en de verschillende bureaus te  bekijken. Liever een afspraak maken met één van onze verkopers? Neem dan contact met ons op en we helpen u verder.