Persoonlijk advies? Wij staan voor u klaar   0314 - 399 088

Duo werkplek

Een duo werkplek bestaat uit twee bureaubladen en één frame. Steeds meer bedrijven kiezen voor een duo werkplek omdat het de samenwerking van medewerkers bevordert. De scheidingswanden die standaard bij deze werkplek horen, zorgen voor extra privacy. Multi Ratio biedt verschillende soorten duo bureaus.

3 Items
per pagina
Aflopend sorteren
 1. Lineaflex MR Duo zit-sta elektrisch 180 x 80 cm
  Vanaf:

  € 895,00 € 1.082,95

  NW-14213
 2. Lineaflex MR Duo zit-sta elektrisch 180 x 80 cm
  Vanaf:

  € 945,00 € 1.143,45

  NW-14214
 3. Lineaflex RK Duo slinger
  Vanaf:

  € 695,00 € 840,95

  NW-6070
3 Items
per pagina
Aflopend sorteren

Een duo bureau inclusief scheidingswand

Een duo bureau van Multi Ratio wordt standaard geleverd met een scheidingswand. Dit zorgt voor extra privacy tijdens het werken. Deze scheidingswanden zijn akoestisch en beschikbaar in verschillende kleuren. Tevens kunt u de kleur van het bureaublad en het frame van uw duo bureau zelf kiezen. Heeft u geen tijd om de bureaus te monteren? Geen probleem! Onze ervaren monteurs komen graag bij u langs om alles op de juiste manier te monteren. Zo heeft u er geen omkijken naar en weet u zeker dat alles in één keer goed wordt gemonteerd. Wilt u een bijpassende ergonomische bureaustoel? Vraag onze medewerkers naar alle mogelijkheden en zij vertellen u alles over ergonomisch verantwoord werken.

Naast ons aanbod aan nieuwe duo bureaus hebben we ook tweedehands duo bureaus. Bekijk snel ons aanbod aan tweedehands bureaus. Alle geboden producten worden uitgebreid gecontroleerd op veiligheid en kwaliteit. U kunt zowel ons nieuwe als tweedehands duo bureaus bekijken in onze showroom te Doetinchem. U kunt onaangekondigd een kijkje nemen in onze showroom of op afspraak. Het maken van een afspraak geeft u de garantie dat wij speciaal voor u tijd reserveren. Op deze manier kunnen wij u optimaal van dienst zijn. Voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen via 0314 - 399 088 of via [email protected].