Wij staan voor u klaar   0314 - 399 088

Elektrisch verstelbaar bureau

Producten 1-9 van 31
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een elektrisch verstelbaar bureau is bijzonder geschikt voor een flexwerkplek. Met één gemakkelijke druk op de knop kunt u de hoogte van uw elektrisch verstelbaar bureau instellen. Op deze manier kunt u de hoogte van uw bureau zelf bepalen. Ideaal als er verschillende mensen aan het bureau werken of als u staand wil werken.

Producten 1-9 van 31
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Elektrisch zit-sta bureau MRC PRO-L
  Vanaf:

  € 390,00 € 471,90

  NW-18916
 2. Elektrisch zit-sta bureau MRC PRO-L
  Vanaf:

  € 395,00 € 477,95

  NW-18917
 3. Elektrisch zit-sta bureau MRC PRO-L
  Vanaf:

  € 399,00 € 482,79

  NW-18918
 4. Lineaflex MRC zit-sta bureau elektrisch 120 x 80 cm - frame aluminium
  Vanaf:

  € 390,00 € 471,90

  NW-14207
 5. MRC Lineaflex zit sta bureau 140 x 80 cm - frame wit
  Vanaf:

  € 395,00 € 477,95

  NW-14209
 6. MRC Zit sta bureau elektrisch 160 x 80 cm - frame zwart
  Vanaf:

  € 399,00 € 482,79

  NW-14208
Producten 1-9 van 31
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Elektrisch bureau

Het frame van een elektrisch bureau is voorzien van een dubbele elektrische aandrijving. Hierdoor kan het bureau meer gewicht dragen. De hoogte van het bureau is gemakkelijk aan te passen. Hierdoor kunnen zowel kleine mensen als grote mensen aan een elektrisch bureau werken. Daarnaast voldoet het bureau aan de laatste eisen van de ARBO. Meer weten over alle verschillende instelmogelijkheden? U leest hier meer over op onze pagina verstelbare bureaus.

Zit-sta bureau elektrisch verstelbaar

Een zit-sta bureau elektrisch is niet alleen handig voor op een flexwerkplek, het is ook nog eens ergonomisch zeer verantwoord. Door het gebruik van een zit-sta bureau elektrisch voorkomt u fysieke klachten. Al onze zit-sta bureaus voldoen aan alle ergonomische eisen. Een zit-sta bureau kan het ziekteverzuim verlagen en de productiviteit verhogen! Daarnaast bieden wij ook een ruim assortiment aan zit-sta stoelen en ergonomische bureaustoelen.

Verstelbaar bureau past bij de flexwerkplek

De flexwerkplek is natuurlijk geen vaste werkplek. Hierdoor kan u uw werkplek niet standaard afgesteld laten staan. Met een verstelbaar bureau past u de hoogte van het bureau eenvoudig en snel aan. Dit kan met een hendel of met een knopje bij een elektrisch verstelbaar bureau. Nadat u het bureau op uw hoogte heeft afgesteld, kunt u direct aan de slag. U heeft zo altijd de perfecte hoogte tijdens het werken.

Tweedehands verstelbaar bureau

Een elektrisch verstelbaar bureau is natuurlijk geweldig om op uw kantoor neer te zetten. Het enige nadeel is het prijskaartje dat aan het bureau hangt. Gelukkig hebben wij een showroom van 2.500 m2 met diverse bureaus op voorraad. Een deel van de collectie bestaat uit tweedehands bureaus. U kan in onze tweedehands collectie zelfs kiezen voor een elektrisch verstelbaar bureau. U heeft zo de luxe van een elektrisch bureau zonder hiervoor de hoofdprijs te betalen. Onze tweedehands collectie staat bekend om de uitstekende kwaliteit en ziet er bijna nog uit als nieuw. Profiteer hier vandaag nog van door te shoppen voor een tweedehands elektrisch bureau. 

Laat een verstelbaar bureau op kantoor bezorgen

Heeft u in onze showroom een verstelbaar bureau gezien? Dan kan u gebruik maken van onze eigen bezorgservice. Binnen de Benelux bezorgen we uw nieuwe bureau op locatie. We helpen u bij de bezorging ook direct bij de afstelling van het bureau. U weet zo meteen hoe u het bureau het beste kan afstellen volgens de laatste ARBO regels.  

Wilt u meer weten over ergonomisch verantwoord werken? Neem contact met ons op via 0314 399 088 of via [email protected]. Wij geven u graag advies en beantwoorden al uw vragen.