Wij staan voor u klaar   0314 - 399 088

Schoolmeubilair

Producten 1-9 van 36
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Multi Ratio heeft een breed aanbod aan schoolmeubilair. Een goede omgeving is belangrijk voor kinderen om te kunnen leren, concentreren en spelen, zoals in het onderwijs. Speciaal voor het basisonderwijs hebben we schoolmeubilair dat tegen een stootje kan. Ons assortiment schoolmeubilair bestaat uit moderne schooltafels en –stoelen van solide materiaal. Verkrijgbaar in sets en eventueel met concentratieschermen. Het schoolmeubilair is ook geschikt voor kinderdagverblijven. De trendy kleuren zorgen voor een frisse uitstraling. De tafels en stoelen zijn in twee verschillende hoogtes te krijgen, zodat kleine en grote kinderen goed aan tafel kunnen zitten. Bekijk hieronder ons aanbod schoolmeubilair.

Subcategories

Schoolmeubelen geschikt voor ieder klaslokaal

De schoolmeubelen zijn te gebruiken voor onder andere basisschool klaslokalen. Het schoolmeubilair is compact, heeft een strakke uitstraling en is zeer stevig wat het geschikt maakt voor ieder klaslokaal. Onze schoolmeubelen passen ook goed in een kantine of overblijfruimte. De meubelen zijn makkelijk te verplaatsen en de stoelen zijn zonder moeite op de tafels te zetten, waardoor de vloer onder het meubilair goed gereinigd kan worden.

Geef uw schoolinrichting uit handen

Bent u bezig met de schoolinrichting en kunt u wel wat hulp gebruiken? Onze medewerkers hebben veel verstand van het efficiënt inrichten. Daarnaast hebben wij een montageteam dat alles voor u kan monteren. Hierdoor heeft u er geen omkijken naar en wordt alles op de juiste manier gemonteerd.

Onze schoolstoelen zijn zeer gemakkelijk te reinigen

Onze praktische schoolstoelen zijn verkrijgbaar in de kleuren blauw, antraciet en wit, wat een tijdloze en moderne uitstraling geeft. Voor de uiteenlopende lengtes van kinderen zijn de schoolstoelen te verkrijgen in twee verschillende zithoogtes. De schoolstoelen zijn in te zetten in zowel klaslokalen als kantines. Door het sterke materiaal epoxy hebben de stoelen een perfecte weerstand tegen water en chemicaliën, wat het reinigen makkelijk maakt zodat de schoolstoelen netjes gehouden kunnen worden.

Moderne schooltafels in diverse frisse kleuren

De moderne schooltafels van Multi Ratio hebben frisse kleuren en zijn gemaakt van solide materiaal. Met de minimalistische en praktische vormgeving geven deze schooltafels een klaslokaal of kantine een moderne touch. Door het sterke materiaal epoxy hebben de tafels een perfecte weerstand tegen water en chemicaliën, wat het reinigen makkelijk maakt zodat de schooltafels netjes gehouden kunnen worden.