Persoonlijk advies? Wij staan voor u klaar   0314 - 399 088

Tabouretten

Tabouretten bieden ondersteuning tijdens de dagelijkse werkzaamheden, zonder in te leveren op bewegingsvrijheid. De tabouretten zijn eenvoudig in hoogte verstelbaar middels een ring rondom. Een aantal modellen zijn te voorzien van een voetring, wielen of vloerdoppen. Daarnaast bieden wij ook tabouretten en krukken met een vaste hoogte, welke eenvoudig te stapelen zijn. Bekijk hieronder ons brede aanbod aan tabouretten.

Tabouret kopen doe je bij Multi Ratio

U kunt via onze webshop 24 uur per dag, 7 dagen in de week uw gewenste tabouret kopen. Het bestelproces is veilig en snel en uw gegevens worden nooit doorgespeeld aan derden. Het is natuurlijk altijd mogelijk om een medewerker te spreken en/of een vrijblijvende offerte aan te vragen. Tabouret kopen? De meest gangbare modellen staan weergegeven en kunt u selecteren. Daarna kunt met één druk op de knop uw selectie in het winkelwagentje plaatsen en heeft u de keuze om verder de site te bekijken of af te rekenen. U kunt eveneens de losse accessoires bekijken. Kunt u de gewenste opties niet vinden, neem dan contact met ons op voor een passend advies.

Bent u op zoek naar een tabouret aanbieding?

Bent u op zoek naar een tabouret aanbieding? Wij hanteren een vaste gunstige prijs. Daarnaast hebben we een groot aanbod aan gebruikte producten. Dit aanbod varieert dagelijks. Benieuwd of wij op dit moment een tweedehands tabouret aanbieden? Ga dan naar onze pagina Hergebruik voor een goedkope tabouret. Op deze pagina vindt u allerlei producten die uitgebreid gecontroleerd zijn op veiligheid en kwaliteit. De levensduur van deze producten zijn uiteraard minder lang dan nieuwe producten. Hierdoor zijn de prijzen van deze producten prijstechnisch zeer aantrekkelijk.

Een zwarte tabouret? Wij hebben tabouretten in diverse kleuren

Ons aanbod aan tabouretten is zeer divers. Wilt u een zwarte tabouret of een witte tabouret? Tabouret rond, of een gebruikte tabouret? Multi Ratio heeft het allemaal. Neem contact op met één van onze ervaren medewerkers. Zij zullen u helpen om uw gewenste tabouret samen te stellen. U kunt ons bereiken via 0314 - 399 088 of via [email protected].