Werkplaatsstoelen en zadelkrukken

Bedrijfsstoelen zijn speciaal ontworpen stoelen voor specifieke beroepen waarbij veel bewegingsvrijheid noodzakelijk is, maar men toch een steuntje kan gebruiken. De meeste bedrijfsstoelen zijn daarom in hoogte verstelbaar en kunnen optioneel uitgerust worden met bijvoorbeeld een voetring, wielen of vloerdoppen.

Onze Inoflex© bedrijfsstoelen, werkplaatsstoelen en zadelkrukken zijn van hoge kwaliteit. Ze worden gekenmerkt door een stevige constructie, comfortabele zittingen en vooral hun gebruiksgemak.
De werkplaatsstoelen zijn speciaal ontworpen met het oog op maximale ergonomie tijdens de zwaarste arbeidsomstandigheden. De werkplaatsstoelen zijn vrijwel allemaal in hoogte instelbaar en zijn optioneel te voorzien van een voetenring en vloerdoppen of wielen. Hierdoor wordt een optimaal gebruiksgemak gegarandeerd.
Een kapper zal met een zadelkruk veel bewegingsvrijheid kennen, terwijl de ergonomische zit een goede werkhouding bevordert. Een loketstoel is een stoel waarbij men gemakkelijk de hoogte kan verstellen en speciaal ontworpen is voor kassa- of loketmedewerkers. Diverse opties zijn mogelijk, zoals een voetenring of armleggers. Wie vaak staand werk verricht, kan wel een extra steuntje gebruiken met een stahulp. Het lichaam wordt goed ondersteunt, waardoor overbelasting wordt voorkomen. Een stahulp is ideaal als reikwijdte belangrijk is of beenruimte ontbreekt. Een stahulp biedt tevens uitkomst bij werk met veel afwisseling in staan en zitten.

Multi Ratio heeft ook een ruim assortiment tabouretten en stoelen voor het onderwijs

Accessoires

Heeft u al een Multi Ratio bedrijfsstoel? Het is altijd mogelijk uw bedrijfsstoel te voorzien van accessoires, zoals een voetring, wielen of vloerdoppen. Ook als u een nieuwe gasveer of voetenkruis nodig heeft, kunt u deze hier bestellen. Twijfelt u welke u nodig heeft? Neem dan contact op met een van onze medewerkers voor vrijblijvend advies over de vele mogelijkheden.

Online bestellen

Online bestellen is altijd mogelijk. 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Het bestelproces is veilig en snel en uw gegevens worden nooit doorgespeeld aan derden.
Natuurlijk is het altijd mogelijk een medewerker te spreken en/of een vrijblijvende offerte aan te vragen.  
De meest gangbare opties staan weergegeven en kunt u selecteren. Daarna kunt met één druk op de knop uw selectie in het winkelwagentje plaatsen en heeft u de keuze om verder de site te bekijken of af te rekenen.

Alle bedrijfsstoelen worden gratis verzonden.

Proefplaatsing

Wilt u een stoel eerst proberen? Multi Ratio biedt u de mogelijkheid om een bureaustoel uit te proberen, indien u de aanschaf van meerdere stoelen overweegt. U kunt zodoende de beste keuze maken. Onze verkopers kunnen u uitgebreid informeren over de vele mogelijkheden die Multi Ratio u te bieden heeft.