Bureaustoelen

Een bureaustoel moet functioneel zijn. Daarmee wordt een goede werkhouding bevordert en worden klachten voorkomen. Uit onderzoek is gebleken dat het belangrijk is om veel te bewegen tijdens het zitten. Dit zorgt voor een goede doorbloeding en voorkomt daarmee allerlei klachten, zoals hoofdpijn en verkramping.

Multi Ratio heeft allerlei stoelen in het assortiment die aan meerdere ergonomische eigenschappen voldoen. Denk hierbij aan een in hoogte verstelbare rugleuning, kantel/neigmechanisme en verstelbare armleggers.
Wij bieden u bureaustoelen in meerdere prijsklassen aan. Er zijn budget modellen, die uitstekend voldoen voor thuisgebruik.Speciaal voor u hebben wij onze eigen huislijn geselecteerd. Deze categorie bevat de meest uiteenlopende modellen, voor een klein en groot budget. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor directie bureaustoelen en design bureaustoelen. Daarnaast zijn er ook luxe uitgevoerde modellen met  diverse ergonomische eigenschappen, welke uw zithouding bevorderen en uitstekend geschikt zijn voor dagelijks en intensief gebruik. Deze bureaustoelen voldoen minimaal aan de Europese norm CEN 1335.
Nieuw bij Multi Ratio zijn de bureaustoelen die voldoen aan de normen die beschreven staan in de NPR 1813 (Nederlandse praktijkrichtlijn). Deze ergonomische bureaustoelen voldoen aan minimaal de eisen volgens EN 1335, maar dan uitgebreid specifiek voor de Nederlandse beroepsbevolking. De Nederlanders zijn gemiddeld wat langer dan de Europeanen, dus is bijvoorbeeld het instelbereik wat groter. De NPR 1813 bureaustoelen bij Multi Ratio zijn gecertificeerd en zijn daarnaast ook nog eens aantrekkelijk geprijsd.

In onze showroom van ruim 2500 m2 in Doetinchem, in de achterhoek, staan de meeste bureaustoelen voor u klaar om te bekijken en uit te proberen. Als u er zeker van wilt zijn dat uw bureaustoel aanwezig is, kunt u het beste contact met ons opnemen.

Online bestellen

Online bestellen is mogelijk bij Multi Ratio. Dit kan 24 uur per dag, ook in het weekend. Het bestelproces is veilig en snel en uw gegevens worden nooit doorgespeeld aan derden. Natuurlijk is het altijd mogelijk om een medewerker te spreken. Onze medewerkers staan u graag ter woord om te helpen met eventuele vragen. Dat kan telefonisch, maar ook per mail.
De meest gangbare (kleur)opties staan weergegeven en kunt u selecteren. Daarna kunt met één druk op de knop uw selectie in het winkelwagentje plaatsen en heeft u de keuze om verder de site te bekijken of af te rekenen.

Proefplaatsing

Wilt u een stoel eerst proberen? Multi Ratio biedt u de mogelijkheid om een bureaustoel uit te proberen, indien u de aanschaf van meerdere stoelen overweegt. U kunt zodoende de beste keuze maken. Onze verkopers kunnen u uitgebreid informeren over de vele mogelijkheden die Multi Ratio u te bieden heeft.

Bekijk ook eens onze pagina over ergonomisch zitten, waarin tips worden gegeven voor een verantwoorde zithouding en uitleg wordt gegeven over diverse ergonomische begrippen.

Artikelen 1 tot 12 van 39 in totaal


Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 39 in totaal


Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Van hoog naar laag sorteren