Garderobe

De garderobe staat vaak dichtbij de ingang. De eerste indruk van de garderobe moet goed zijn. Multi Ratio heeft een ruim assortiment kwaliteitsproducten als het gaat om garderoberekken, kapstokken, garderobekasten en lockers.
Voor extra aankleding van uw garderobe of entree, kunt u ook eens kijken naar ons assortiment onderhoudsvrije zijden kunstplanten.

In onze showroom van ruim 2500 m2 in Doetinchem, in de achterhoek, staan de meeste garderobekasten voor u klaar om te bekijken en uit te proberen. Als u er zeker van wilt zijn dat uw garderobekast aanwezig is, kunt u het beste contact met ons opnemen.

Online bestellen

Online bestellen is mogelijk bij Multi Ratio. Dit kan 24 uur per dag, ook in het weekend. Het bestelproces is veilig en snel en uw gegevens worden nooit doorgespeeld aan derden. Natuurlijk is het altijd mogelijk om een medewerker te spreken. Onze medewerkers staan u graag ter woord om te helpen met eventuele vragen. Dat kan telefonisch, maar ook per mail.
De meest gangbare (kleur)opties staan weergegeven en kunt u selecteren. Daarna kunt met één druk op de knop uw selectie in het winkelwagentje plaatsen en heeft u de keuze om verder de site te bekijken of af te rekenen.