Privékluizen

Gratis verzending op alle kluizen!

Privékluizen (ook wel meubelkluizen genoemd) zijn er in vele soorten, maten en prijsklassen. Ze zijn daarom geschikt voor zowel thuisgebruik als zakelijk gebruik. Welke u nodig heeft is afhankelijk van wat er in de kluis bewaard moet worden, of er bescherming nodig is tegen brand en/of inbraak en waar u de kluis wilt plaatsen. Ook belangrijk is de indicatie waardeberging.

Multi Ratio biedt een ruim assortiment speciaal voor u geselecteerde privékluizen, omdat we geloven in een goede prijs-kwaliteitverhouding. Daarom zijn onze kluizen goed en goedkoop. De meeste kluizen zijn dezelfde week nog te leveren. Dit kan door onze eigen bezorgdienst gebeuren, maar ook door een van onze leveranciers, De Raat of Nauta Security. Wij houden hierbij rekening met eventuele specifieke wensen ten aanzien van de bezorging.

Indicatie waardeberging

Met de indicatie waardeberging wordt aangegeven tot welke waarde contant geld dat in de kluis is opgeborgen door de verzekering wordt gedekt. Een verzekeraar kan afwijken van deze dekkingsindicatie. Zij kunnen deze namelijk verlagen, maar ook verhogen! Gaat u daarom altijd na bij uw verzekeringsmaatschappij of zij akkoord gaan met de indicatie waardeberging die voor uw kluis staat.

Wilt u uw eigendommen nog beter beschermen tegen inbraak, kies dan voor één van de geteste inbraakwerende kluizen. De Europese norm EN 14-450 is speciaal ontwikkeld om veel voorkomende typen inbraakwerende kasten – die vooral geschikt zijn voor de dagwaardeberging en gebruik door particulieren – in te schalen. Een vereiste hierbij is dat de kluis goed verankerd is aan de vloer en/of muur.

RDW kluis

Kluizen met de norm EN 14 450 en die daarnaast groot genoeg zijn om A4-documenten te bergen, voldoen aan de eisen van de BOVAG en RDW (geschikt voor bedrijven in de voertuigenbranche).

Enkele modellen bieden ook bescherming tegen brand. Er bestaan diverse normen en testen voor de indicatie van de inbraakwerendheid van een kluis. Zo bestaat er de DIN 4102 norm. Deze kluizen zijn niet getest, maar gebouwd volgens bepaalde voorschriften, zodat ze 30 minuten brandbescherming bieden. Bekijk hier uitgebreidere documentatie.

Multi Ratio heeft een ruim assortiment goedkope kluizen die aan de diverse normen en eisen voldoen. Neem bij vragen contact op met onze verkopers en laat u vrijblijvend informeren over de vele mogelijkheden.

Online bestellen

Een kluis kopen? Alle kluizen, brandkasten en datasafes zijn online te bestellen. Dit kan 24 uur per dag, ook in het weekend. Het bestelproces is veilig en snel en uw gegevens worden nooit doorgespeeld aan derden. Natuurlijk is het altijd mogelijk om een medewerker te spreken. Onze medewerkers staan u graag ter woord om te helpen met eventuele vragen. Dat kan telefonisch, maar ook per mail.
Met één druk op de knop kunt u uw selectie in het winkelwagentje plaatsen en heeft u de keuze om verder de site te bekijken of af te rekenen. Natuurlijk is het ook mogelijk een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Op alle kluizen zit 1 jaar garantie, waarbij er mogelijkheden zijn voor service aan huis. Onze verkopers kunnen u informeren over de voorwaarden en mogelijkheden. 

Artikelen 1 tot 12 van 18 in totaal


Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 18 in totaal


Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren