Receptiebalies voor ontvangst- en wachtruimtes

Receptiebalies zijn een ware blikvanger voor ontvangst- of wachtruimtes. Bezoekers zien de entree en dus ook de balie als eerste en krijgen daarmee een goede indruk van uw bedrijf. Een balie geeft u de mogelijkheid uw bezoekers op een professionele manier te ontvangen en te woord te staan. De eerste indruk is van groot belang en daarom is het belangrijk dat uw entree er goed verzorgd uitziet.

Multi Ratio heeft voor u een selectie gemaakt van een aantal stijlvolle receptiebalies van goede kwaliteit. De aankoop van een passende receptiebalie kan soms best lastig zijn. Onze verkopers voorzien u graag van advies om de juiste balie te vinden.

CHECK IN

 

De Multi Ratio Check-In balie is een moderne design balie met vele opties. De balie kan naar wens worden samengesteld in verschillende afmetingen. De paneeldelen zijn verwisselbaar en kunnen worden gestoffeerd in verschillende kleuren!

  Receptiebalies - Check IN
     

Receptiebalies - Topaz

 

TOPAZ

 

De balie Topaz is een moderne en strakke receptiebalie, gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor deze prima past in uw entree of receptie. De donker eiken kleur samen met de glaspanelen geven een chique uiterlijk.

     

ROCK RECEPTION

De Rock Reception balies zijn in vele diverse vormen, maten en kleuren verkrijgbaar. Een aantal voorbeeldopstellingen staan weergegeven om u een indruk te geven van de vele mogelijkheden. De receptiebalies hebben een eigen stijl en een tijdloze uitstraling. Rock Reception balies en recepties bestaan uit verschillende elementen die te koppelen zijn. Hiermee kunnen unieke en moderne balies gecreëerd worden. 

  Receptiebalies - Rock

7 artikel(en)


Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)


Van hoog naar laag sorteren