Tafels

Tafels hebben een vaste hoogte en zijn te verkrijgen in zeer uiteenlopende vormen en maten. Zo zijn er kantinetafels, vergadertafels met een tonvorm of kleinere bijzettafels voor gebruik in het onderwijs of bijvoorbeeld als printertafel. De tafels zijn allemaal voorzien van een degelijk onderstel en zijn te voorzien van diverse kleuren moderne bladen.
Trapeziumtafels lenen zich uitstekend om ruime vergaderopstellingen te creëren, of opstellingen voor gebruik als kantinetafel of in het onderwijs. Dankzij de trapeziumvorm kunnen eenvoudig meerdere trapeziumtafels aan elkaar geplaatst worden, zodat er altijd een geheel eigen opstelling gecreëerd kan worden.
Daarnaast hebben wij ook ronde en halfronde tafels, die geschikt zijn voor meerdere doeleinden.

Staat uw tafel er niet tussen?

Bent u wellicht op zoek naar een andere afmeting, of heeft u wellicht andere wensen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze verkopers zijn op de hoogte van de vele mogelijkheden, die wellicht niet genoemd worden op onze website. Andere afmetingen van bladen en frames zijn mogelijk en ook andere kleuren.

Online bestellen of vraag een offerte

Online bestellen is mogelijk bij Multi Ratio. Dit kan 24 uur per dag, ook in het weekend. Het bestelproces is veilig en snel en uw gegevens worden nooit doorgespeeld aan derden. Natuurlijk is het altijd mogelijk om een medewerker te spreken. Onze medewerkers staan u graag ter woord om te helpen met eventuele vragen. Dat kan telefonisch, maar ook per mail.
De meest gangbare (kleur)opties staan weergegeven en kunt u selecteren. Daarna kunt met één druk op de knop uw selectie in het winkelwagentje plaatsen en heeft u de keuze om verder de site te bekijken of af te rekenen. Het is ook mogelijk om met uw selectie een offerte aan te vragen, door op de knop 'offerte' klikken.

Artikelen 1 tot 12 van 29 in totaal


Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 29 in totaal


Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van hoog naar laag sorteren