Vergaderstoelen

Voordelige hergebruik vergaderstoelen

Bekijk nu het uitgebreide assortiment vergaderstoelen van Multi Ratio, hét adres voor nieuwe en gebruikte vergaderstoelen. U heeft de keuze uit tijdloze en eenvoudige modellen voor een laag budget, tot de luxere design modellen. U kunt bij de stoel de meest gekozen kleuren kiezen. Eventuele overige kleuropties zijn te vinden onder het kopje ‘documentatie’. Wij hebben naast onze eigen huislijn ook rechtstreekse EU import, zodat we u altijd een scherpe prijs kunnen bieden. Heeft u nog vragen over een van de vergaderstoelen of heeft u verdere wensen? Neem dan contact op met een van onze verkopers. Zij kunnen u alles vertellen over de uitgebreide mogelijkheden om aan uw wensen te kunnen voldoen. Zelfs als de stoel van uw keuze er niet tussen staat. Bij Multi Ratio is alles mogelijk.

Tweedehands vergaderstoelen

Wilt u niet bezuinigen op kwaliteit en toch kosten besparen? Door een combinatie van slimme inkoop en een strenge voorselectie, kan Multi Ratio u altijd een ruime keuze van hoogwaardige gebruikte vergaderstoelen aanbieden. Wij hebben merken in ons assortiment zoals Ahrend, Thonet, Axia, Röder, Comforto, Sitand, Wilkahn, Giroflex, Vitra, etc. De stoelen worden professioneel gereinigd en waar nodig wordt de stoel voorzien van nieuwe stoffering, welke lang meegaat. Hiermee bent u verzekerd van kwaliteit en kunt u nog jarenlang genieten van uw zitmeubel.
Bekijk ook ons overig assortiment gebruikt kantoormeubilair.

Showroom

In onze showroom in Doetinchem, in de achterhoek, van ruim 2500 m2, staan de nieuwe, maar ook de gebruikte vergaderstoelen voor u klaar om te proberen. Daarnaast staat er een ruim assortiment overig kantoormeubilair om te bekijken.
De klant die eerst het product graag wil zien, uitproberen en voelen, kan bij Multi Ratio uitstekend terecht.

Online bestellen

Online bestellen is nu ook mogelijk bij Multi Ratio. Dit kan 24 uur per dag, ook in het weekend. Het bestelproces is veilig en snel en uw gegevens worden nooit doorgespeeld aan derden. Natuurlijk is het altijd mogelijk telefonisch of per mail contact met ons te krijgen.
De meest gangbare (kleur)opties staan weergegeven en kunt u selecteren. Daarna kunt met één druk op de knop uw selectie in het winkelwagentje plaatsen en heeft u de keuze om verder de site te bekijken of af te rekenen.
Onze medewerkers staan u graag ter woord om te helpen met eventuele vragen. 

Kortom, redenen genoeg om voor Multi Ratio te kiezen.

Artikelen 1 tot 12 van 50 in totaal


Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 50 in totaal


Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren