Vergadertafels

Onze collectie vergadertafels bestaat uit diverse lijnen die inzetbaar zijn op meerdere plekken binnen de organisatie. De vergadertafels onderscheiden zich door hun bladvorm, afmetingen en poten. Zo zijn er rechte vergadertafels, tafels met een tonvorm en ovale vergadertafels, ook wel ellips genoemd. Daarnaast is de keuze voor een vergadertafel ook afhankelijk van het aantal personen die er gebruik van moet maken. Zo zijn er de kleinere spreek- en luistertafels, waar met 4 tot 6 man aan gezeten kan worden, tot de grotere vergadertafels waar 8 of meer mensen aan kunnen zitten.

Staat uw vergadertafel er niet tussen?

Bent u wellicht op zoek naar een andere afmeting, of heeft u wellicht andere wensen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze verkopers zijn op de hoogte van de vele mogelijkheden, die wellicht niet genoemd worden op onze website. Andere afmetingen en vormen zijn mogelijk. Ook zijn er andere bladkleuren mogelijk, dan de standaard bladkleuren die wij aanbieden.

Online bestellen of vraag een offerte

Online bestellen is mogelijk bij Multi Ratio. Dit kan 24 uur per dag, ook in het weekend. Het bestelproces is veilig en snel en uw gegevens worden nooit doorgespeeld aan derden. Natuurlijk is het altijd mogelijk om een medewerker te spreken. Onze medewerkers staan u graag ter woord om te helpen met eventuele vragen. Dat kan telefonisch, maar ook per mail.
De meest gangbare (kleur)opties staan weergegeven en kunt u selecteren. Daarna kunt met één druk op de knop uw selectie in het winkelwagentje plaatsen en heeft u de keuze om verder de site te bekijken of af te rekenen. Het is ook mogelijk om met uw selectie een offerte aan te vragen, door op de knop 'offerte' klikken.

Artikelen 1 tot 12 van 23 in totaal


Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 23 in totaal


Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren