Persoonlijk advies? Wij staan voor u klaar   0314 - 399 088

Grootvakstellingen

Grootvakstellingen (ook wel breedvakstellingen genoemd) worden veelal ingezet voor het opslaan van kleinere en middelgrote producten die met de hand kunnen worden beladen en uitgenomen. Heeft u te grote producten voor een legbordstelling en te weinig ruimte voor palletstellingen? Een grootvakstelling is dan de oplossing! Een grootvakstelling is een tussenvorm tussen een legbordstelling en een palletstelling, zowel qua constructie als qua afmetingen. De grote overspanning zorgt ervoor dat er grotere producten of verpakkingen opgeslagen kunnen worden dan op een legbordstelling. Een grootvakstelling bevat diepe rekken en kan veel gewicht aan. Ideaal voor in uw magazijn, schuur of uw garage.

In ons assortiment bieden wij Minipal en MR grootvakstellingen aan. Minipal is van de bekende fabrikant Polypal en staat bekend als een Nederlands kwaliteitsproduct. MR grootvakstellingen biedt een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Bekijk deze stellingen in onze webshop. Heeft u vragen? Onze verkoopmedewerkers helpen u graag verder.

Subcategorieën

Minipal grootvakstellingen is een Nederlands kwaliteitsproduct van de bekende fabrikant Polypal. Deze grootvakstellingen zijn zeer stevig en een flexibele opslagmethode voor middelzware producten met diverse afmetingen. Minipal kan gebruikt worden als legbordsysteem, maar ook als hoogbouw legbordsysteem, voorzien van tussenvloeren. Tevens kan Minipal als basis dienen voor een bordesvloer. De stellingen zijn eenvoudig te monteren en kennen een zeer stabiele constructie.

MR grootvakstellingen onderscheiden zich door het leveren van hoge kwaliteit, voor een lage prijs. De MR grootvakstellingen zijn zeer geschikt voor kleine tot middelgrote en middelzware producten. De stellingen worden voorzien van legborden en zijn leverbaar in verschillende afmetingen. De MR stellingen lenen zich ook uitstekend voor het maken van een bordesvloer van meerdere etages. Daarnaast worden de stellingen vaak gebruikt als bandenstelling. Een MR grootvakstelling met een diepte van 400 mm is hier bijzonder geschikt voor. De banden liggen stabiel tussen de ligger. Ook hier zijn weer diverse hoogtes een breedtes mogelijk.

Neem ook eens een kijkje in onze categorie grootvakstelling gebruikt. Hier vindt u zeer scherp geprijsde gebruikte grootvakstellingen. Deze stellingen hebben natuurlijk een kortere levensduur dan nieuwe stellingen maar zijn in zeer goede staat. Alle gebruikte stellingen die wij verkopen worden uitgebreid gecontroleerd op veiligheid.

Heeft u vragen? Onze magazijnexperts adviseren u graag over onze grootvakstellingen en al onze andere stellingen.