Wij staan voor u klaar  0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

Een helder en duidelijk advies nodig?

Onze klanten geven Multi Ratio een 9 van 10 in meer dan 1000 beoordelingen. Persoonlijke service heeft hier een heel groot aandeel in. Bij Multi Ratio zijn we van mening dat iedere klant uniek is. Iedere vraag of opmerking wordt dan ook met evenveel aandacht behandeld. We zetten graag net dat extra stapje om u in uw wensen te kunnen voorzien.


 

Persoonlijk advies magazijninrichting en kantoorinrichting - Multiratio

Alles voor uw kantoor


Soms is het prettig als er een ervaren persoon met u meedenkt om bijvoorbeeld uw ruimte optimaal te kunnen indelen of u te adviseren over zitcomfort. Onze verkopers kennen alle eigenschappen van onze producten. Ze adviseren u graag over zitcomfort en ergonomie. Hiervoor kunt u onze showroom bezoeken maar u kunt ook via telefoon, e-mail en chat contact opnemen. Onze verkoopmedewerkers zetten graag hun expertise voor u in.

Alles voor uw magazijn


Ook onze verkopers van magazijninrichtingen geven u graag advies over de meest efficiënte inrichting en de bijhorende materialen. Tevens kan onze magazijnexpert uw stellingen keuren. Belangrijke aspecten hierin zijn veiligheid en kwaliteit maar ook draagvermogen, positie en wellicht de mogelijkheid om uit te breiden. Hierbij worden de ARBO- en veiligheidsaspecten natuurlijk geen moment uit het oog verloren.

Bent u op zoek naar kantoorartikelen?


Naast kantoorinrichting en magazijninrichting verkopen wij ook kantoorartikelen. In samenwerking met Quantore voorzien wij de markt van het meest complete assortiment aan kantoorartikelen. Van stempel tot geheugenkaart en van notitieblok tot flipovers, voor al uw kantoorartikelen bent u bij ons aan het juiste adres.

Meer informatie?


Heeft u vragen of wilt u graag persoonlijk advies krijgen? Onze medewerkers voorzien u graag van extra informatie.

U kunt ons bellen via 0314 - 399 088 of stuur een e-mail naar [email protected].

Onze medewerkers helpen u dan graag verder!
Verkoopadviseurs - Multi Ratio