Kunststof stellingen voor optimale hygiëne!

Kunststof stellingen worden vervaardigd uit hoogwaardig slagvast kunststof materiaal. Ze worden voornamelijk gebruikt in marktsectoren waar hygiënische opslag een vereiste is. Het kunststof materiaal is voedingsmiddelengeschikt, gemakkelijk en goed schoon te maken en corrodeert niet. De kunststof stellingen sluiten daarmee perfect aan bij de richtlijnen van de HACCP regelgeving.

Kunststof stellingen | Multi Ratio

Verantwoord investeren in kunststof stellingen

Kunststof stellingen worden veel gebruikt in horeca-omgevingen, waarbij veel met etenswaren wordt gewerkt. De HACCP eisen voor hygiëne schrijven voor dat de stellingen eenvoudig en hygiënisch moeten kunnen worden schoongemaakt. Heeft u een slagerij, restaurant, zwembad of supermarkt? Dan kunt u het beste kiezen voor een kunststof stelling.

Kunststof stellingen zijn sterk, stevig en stabiel, flexibel in de maatvoering en beschikken over een onverwoestbare betrouwbaarheid. De opbouw is eenvoudig en kost weinig inspanning en tijd. Beschadigingen aan producten en verpakkingen worden voorkomen door vlakke, splintervrije en afgeronde schappen. Ruimtewinnende hoekconstructies zorgen voor een efficiënt en optimaal gebruik van de hoeken. Al deze unieke eigenschappen in combinatie met een ongekend lange levensduur maken de keuze en investering voor kunststof stellingen zeer verantwoord.

Kunststof stellingen op maat

Om uw magazijn optimaal in te richten is het van belang dat er de juiste kunststof stellingen in de juiste opstelling staan. Om u hierin te ondersteunen geven we u graag advies op maat. Neem contact op met onze verkoopafdeling voor een vrijblijvend adviesgesprek.

1 artikel(en)


Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)


Van hoog naar laag sorteren