Legbordstellingen

Opkoop magazijnstellingen | Multi Ratio

Legbordstellingen worden vooral ingezet voor het opslaan van kleinere producten en beperktere voorraden die met de hand kunnen worden beladen en uitgenomen. Is de totale voorraad per product groot dan is het raadzaam deze apart op te slaan, en onderscheid te maken tussen bulk- en grijpvoorraden. Dankzij het uitgebreide accessoireprogramma is een flexibele en goed registreerbare vakverdeling mogelijk. Zo is een hoge bezettingsgraad en korte routing te realiseren wat ten goede komt aan orderverzameling en voorraadbeheer.
 
Archiefstellingen

De archiefstelling is een type legbordstelling dat met name gebruikt wordt voor de opslag van informatie in ordners, hangmappen of archiefdozen. De archiefstelling is daar dan ook op aangepast door een andere maatvoering en een gericht accessoireprogramma. Tevens is middels het hoge afwerkingsniveau en uitgebreid kleurengamma meer aandacht besteed aan het representatieve zodat de archiefstelling past in de moderne kantooromgeving.

Verrijdbare legbordstellingen

Wanneer opbergruimte nog maar in beperkte mate aanwezig is, zal de beschikbare ruimte zo efficiënt mogelijk benut moeten worden. En dat zonder concessies te doen aan overzichtelijkheid en toegankelijkheid. Door toepassing van verrijdbare stellingen is belangrijke ruimtewinst te behalen doordat op gangpaden bespaard kan worden. De stellingen worden geplaatst op verrijdbare onderstellen die over een rails-systeem te verplaatsen zijn. De bediening gaat via een handwiel of is via computer motorisch gestuurd.