Kunststof bakken

Kunststof magazijnbakken zijn voor meerdere toepassingen een geschikte oplossing. U kunt de magazijnbakken gebruiken voor het opruimen en organiseren van uw magazijnbenodigdheden, maar naast deze opslagfunctie kunnen de kunststof magazijnbakken ook gebruikt worden voor intern en extern transport van producten. Voor elk product of doel is er een geschikte kunststof bak te vinden.

Magazijnbakken kunststof

Kunststof bakken zijn er in vele soorten en maten. Het lichte materiaal is geschikt voor duurzaam verpakken. Al na een paar keer gebruik zijn de kosten t.o.v. karton er al uit. Welke bak ook benodigd is, een kunststof stapelbak, grootvolumebak, of distributiebak, u bent verzekerd van veilig en effectief transport van uw goederen. Transportschade, zoals met kartonnen verpakkingen, zullen niet meer voorkomen.

Voor alle goederen is een kunststof bak te bedenken. STEMO (Stapel)bakken zijn geschikt voor de opslag van kleine onderdelen en goederen. Rako Euronorm bakken zijn zeer eenvoudig te stapelen, zijn zeer solide en worden veel gebruikt. Grootvolumebakken en palletbakken zorgen voor veilig en effectief opslag van uw grote goederen en palletgoederen.

Online bestellen

Online bestellen is mogelijk bij Multi Ratio. Dit kan 24 uur per dag, ook in het weekend. Het bestelproces is veilig en snel en uw gegevens worden nooit doorgespeeld aan derden. Natuurlijk is het altijd mogelijk om een medewerker te spreken. Onze medewerkers staan u graag ter woord om te helpen met eventuele vragen. Dat kan telefonisch, maar ook per mail.