Wij staan voor u klaar   0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

Kantine inrichting

Voor uw complete kantine inrichting kunt u terecht bij Multi Ratio. Of het nu gaat om een bedrijfskantine, schoolkantine of sportkantine, wij zorgen voor een sfeervolle inrichting! In ons assortiment vindt u zowel nieuwe als tweedehands meubels. Heeft u specifieke wensen? Neem dan contact met ons op voor gratis en vrijblijvend advies. Onze specialisten helpen u graag verder!

Verschillende soorten kantines

Ontdek de mogelijkheden


Duurzame kantine

Met een duurzame kantine denkt u bewust mee over een gezonde, groene toekomst. Bij Multi Ratio is een duurzame kantine makkelijk haalbaar én betaalbaar! We hebben een grote collectie tweedehands kantoormeubelen en refurbished kantoormeubilair van verschillende A-merken. Het meubilair is professioneel gereinigd, naar wens opnieuw te stofferen of bijvoorbeeld met nieuw blad te verkrijgen. Zo dragen wij én u bij aan circulair ondernemen, een stap in de goede richting!

Kantine inrichting voor op school, sportclub of op kantoor

Steeds meer organisaties zien de voordelen van een sfeervolle kantine inrichting. De kantine is het hart van de organisatie. Binnen een bedrijf komen alle medewerkers hier bijeen om nieuwe energie op te doen. Een sfeervolle kantine inrichting geeft een positieve stimulans aan de medewerkers. Naast alle meubels die u op onze webshop vindt, kunnen wij nog veel meer meubels voor uw kantine leveren. Neem hiervoor contact met ons op. U kunt uw specifieke wensen bespreken met één van onze experts op het gebied van kantine inrichting.

Inrichten sportkantine

Van uitstraling tot inrichting sportkantine, weet u waar u dan bij stil moet staan? Een sportkantine is voor jong en oud een sociale ontmoetingsplaats. De sportkantine heeft daarin een bijzondere functie die verschilt van andere kantines. Na een voetbal- of tenniswedstrijd kan iedereen er terecht voor een broodje, snack of drankje. Belangrijk in een sportkantine is de gezellige en sociale functie wat vertaald wordt in de inrichting van de kantine.

Inrichten schoolkantine

Inrichting schoolkantine? Dan moet er rekening gehouden worden met bestendigheid. De hele dag door zijn er leerlingen die gebruik maken van de schoolkantine. Er moet gepauzeerd kunnen worden, maar leerlingen moeten er ook terecht kunnen om even de boeken open te slaan of een uur te overbruggen tussen lessen door. Bij schoolkantines hoeft niet alleen gedacht te worden aan basisscholen of middelbare scholen, maar ook aan andere leerinstellingen. De behoeften bij het inrichten van deze kantines kunnen uiteenlopen, zoals het gebruik van ruimte en het creëren van sfeer.

Meubels voor bedrijfskantine

Zoekt u meubels voor een bedrijfskantine? Dan heeft u misschien al een idee hoe de kantine er uit gaat zien of bent u aan het oriënteren. Bij Multi Ratio kunt u terecht voor zowel nieuwe als tweedehands meubels voor uw bedrijfskantine. Ons assortiment aan kantinemeubels bestaat onder andere uit:

  1. Kantinestoelen
  2. Kantinetafels
  3. Kapstokken
  4. Barkrukken
  5. Bartafels

We hebben deze en nog vele andere meubels voor uw bedrijfskantine. Kunt u uw gewenste kantinemeubels niet vinden? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag aan het gewenste meubilair.

Kantine meubels nodig?

Heeft u kantine meubels nodig? Laat u adviseren voor een kantine inrichting! Onze verkopers hebben jarenlange ervaring met kantine meubels en het inrichten van uiteenlopende kantines. Er is vaak meer mogelijk dan u denkt en daarnaast hebben we een groot aanbod tweedehands kantoormeubilair, wat ook in kosten bespaart. Investeer in uw kantine en neem contact met ons op. Het kost u niks extra en u bent verzekerd van een kantine die perfect bij uw school, sportkantine of bedrijfskantine past. Daarnaast kunnen wij u ook helpen bij uw kantoor inrichten of een vergaderruimte inrichten!