Wij staan voor u klaar   0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

Schoolkantine inrichting

Bent u bezig met het (her)inrichten van uw schoolkantine? Multi Ratio helpt u graag! Onze specialisten op het gebied van kantine inrichting geven u graag advies over het sfeervol inrichten van uw kantine. Een comfortabele schoolkantine zorgt ervoor dat leerlingen zich weer kunnen opladen voor de volgende lessen.

 

Deze scholen gingen u voor 


 

Neem contact op of kom langs


Ontvangt u graag persoonlijk advies over het inrichten van een schoolkantine? Kom dan gerust eens langs in onze showroom in Doetinchem. In onze showroom krijgt u niet alleen persoonlijk advies van één van onze medewerkers, maar kunt u ons meubilair voor schoolkantines in het echt bekijken en uitproberen. We heten u van harte welkom en denken dan ook altijd graag met u mee om zo een fijne schoolkantine te creëeren voor uw scholieren. 

Adres & contact

Plakhorstweg 46 - 7008AT Doetinchem

Telefoonnummer: +31 314 399088

e-mailadres: [email protected]

 

Creëer een fijne kantine voor uw scholieren

Schoolkantine inrichtingen


5 handige tips voor het sfeervol inrichten van uw schoolkantine! Koop meubilair dat tegen een stootje kan Kies voor meubilair wat makkelijk schoon te maken is Zorg voor zitplekken waar ook gestudeerd kan worden Creëer sfeer met behulp van kleuren en aankleding Kies een flexibele inrichting met makkelijk verplaatsbare meubels