Refurbished kantoormeubilair

Refurbished kantoormeubilair zijn tweedehands bureaus, bureaustoelen, kantinestoelen en vergaderstoelen die u naar uw wens kunt aanpassen door middel van een nieuwe stoffering of een nieuw bureaublad.

Multi Ratio heeft een zeer uitgebreid assortiment tweedehands kantoormeubilair. Een deel hiervan bieden wij aan als refurbished kantoormeubilair. Hierdoor wordt het kiezen voor een inrichting die past bij uw huisstijl een stuk budget vriendelijker.

De definitie van refurbished is het schoonmaken, opfrissen en renoveren van een product. Bij kantoormeubilair betekent dit dat er een nieuwe stoffering op een bestaande stoel wordt gemaakt. Of een nieuw bureaublad op een bestaand frame. Zo heeft het meubilair een frisse nieuwe uitstraling en gaat het nog jaren mee.

Is refurbished hetzelfde als tweedehands?

Refurbished kantoormeubilair is eigenlijk een mix van tweedehands en nieuw. Vernieuwd is misschien wel een beter woord. Een bestaande basis met een nieuwe stof of nieuw blad. En uiteraard volledig nagekeken op eventuele mankementen. Zo heeft u een perfecte bureaustoel of vergaderstoel die er als nieuw uitziet maar tegen een zeer scherpe prijs.

Zit er garantie op refurbished kantoormeubilair?

Uiteraard en bij Multi Ratio kunt u er zeker van zijn dat het geboden meubilair goed gecontroleerd en van uitstekende kwaliteit is.
Alle geboden zaken worden onder garantie geleverd en Multi Ratio heeft een eigen servicedienst zodat u te allen tijde, indien nodig, snel en vakkundig wordt geholpen.

Levertijden

Multi Ratio staat bekend om zijn snelle levering. Hergebruikt meubilair hebben we op voorraad en dat kunt u met 1 tot 5 werkdagen op uw kantoor hebben staan. Bij refurbished rekenen we 5 tot 15 werkdagen. Omdat we onze eigen stoffeerderij hebben maken we daar een mooie tijdwinst en kunt u snel genieten van uw nieuwe meubilair.