Schoolmeubilair afgestemd op de gebruiker

Een goede omgeving is belangrijk voor kinderen om te kunnen leren, concentreren en spelen, zoals in het onderwijs. Speciaal voor het basisonderwijs hebben we schoolmeubilair dat tegen een stootje kan. Onze schoolmeubelen bestaan uit moderne schooltafels en –stoelen van solide materiaal. Verkrijgbaar in sets en eventueel met concentratieschermen.

Schoolmeubilair basisschool

De schoolmeubelen zijn te gebruiken voor onder andere basisschool klaslokalen. Het schoolmeubilair is compact, heeft een strakke uitstraling en is zeer stevig wat het geschikt maakt voor ieder klaslokaal.

Het schoolmeubilair past ook goed in een kantine of overblijfruimte. De meubelen zijn makkelijk te verplaatsen en de stoelen zijn zonder moeite op de tafels te zetten, waardoor de vloer onder het meubilair goed gereinigd kan worden.

Schoolmeubilair kinderdagverblijven

Het schoolmeubilair is ook geschikt voor kinderdagverblijven. De trendy kleuren zorgen voor een frisse uitstraling. De tafels en stoelen zijn in twee verschillende hoogtes te krijgen, zodat kleine en grote kinderen goed aan tafel kunnen zitten.

U kunt langskomen in onze showroom in Doetinchem om onze schoolmeubelen te bekijken. We verkopen ook tafels en stoelen voor docenten, bekijk hiervoor ook ons aanbod in de webshop. Mocht u vragen hebben, neem contact op met onze afdeling verkoop via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres.

T: 0314 - 399 088
E: info@multiratio.nl