Wij staan voor u klaar   0314 - 399 088

Vind hier dé meubelen voor een ergonomisch thuiskantoor

Producten 1-9 van 42
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Producten 1-9 van 42
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Elektrisch zit-sta bureau MRC PRO-L
  Vanaf:

  € 390,00 € 471,90

  NW-18916
 2. Elektrisch zit-sta bureau MRC PRO-L
  Vanaf:

  € 395,00 € 477,95

  NW-18917
 3. Elektrisch zit-sta bureau MRC PRO-L
  Vanaf:

  € 399,00 € 482,79

  NW-18918
 4. Bureaustoel MRC Professional
  Bureaustoel MRC PRO
  Arbo verantwoord zitten!
  Vanaf:

  € 269,00 € 325,49

  NW-18250
 5. Bureaustoel MRC PRO High
  Bureaustoel MRC PRO High
  Arbo verantwoord zitten!
  Vanaf:

  € 299,00 € 361,79

  NW-18284
 6. Tweedehands bureaustoel Comforto 77
  Bureaustoel Comforto 77
  Reeds nieuw gestoffeerd - Springs | Snelle levering!
  Vanaf:

  € 265,00 € 320,65

  86 op voorraad
  HGB-5157-B-VR
 7. Lineaflex MRC zit-sta bureau elektrisch 120 x 80 cm - frame aluminium
  Vanaf:

  € 390,00 € 471,90

  NW-14207
 8. MRC Lineaflex zit sta bureau 140 x 80 cm - frame wit
  Vanaf:

  € 395,00 € 477,95

  NW-14209
 9. MRC Zit sta bureau elektrisch 160 x 80 cm - frame zwart
  Vanaf:

  € 399,00 € 482,79

  NW-14208
Producten 1-9 van 42
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een ergonomisch thuiskantoor met los kantoormeubilair

Zoekt u los kantoormeubilair voor thuis? En bent u online verschillende losse bureaus en bureaustoelen aan het vergelijken? Bij Multi Ratio vindt u een compleet overzicht  van alle losse meubelen die perfect passen in een thuiskantoor. Naast bureaus en bureaustoelen vindt u hier ook verschillende accessoires voor een thuiswerkplek, zoals stekkerdozen, kabelgoten, monitorarmen, bureaustoelmatten, monitoren en draadloze toetsenborden + muizen. Bij Multi Ratio bestelt u gemakkelijk online los kantoormeubilair voor thuis.

Losse meubelen: bureaus en bureaustoelen

We hebben een selectie voor u gemaakt van losse bureaus en bureaustoelen die uw thuiskantoor compleet maken. Bent u een werkgever die zelf een thuiswerkplek in wil richten, uw medewerkers wil voorzien van een fijne thuiswerkplek of ben je zelf een medewerker die budget heeft gekregen? Óf heb je geen budget gekregen en zoek je daarom kantoormeubilair voor thuis? Bij Multi Ratio is alles mogelijk. We zien namelijk vaak dat bij het realiseren van een thuiswerkplek enkel een bureau of een bureaustoel mist. Door een assortiment samen te stellen van los kantoormeubilair voor thuis kunnen we er zo voor zorgen dat er voor iedereen een thuiswerkplek op maat kan worden gerealiseerd.

De beste meubelen voor een thuiskantoor

Ons losse kantoormeubilair voor thuis is geselecteerd op basis van geschiktheid voor een thuiskantoor. Waarom dan deze meubelen? Omdat ze voldoen aan de Arbonormen en daarnaast erg vriendelijk geprijsd zijn. Hierdoor kunt u gemakkelijk een thuiswerkplek realiseren, zonder dat dit extreem veel hoeft te kosten. Dankzij de losse meubelen kunt u zonder rugklachten starten aan uw dag en deze ook zonder rugklachten beëindigen.

Een bureaustoel voor het thuiswerken

Een ergonomische bureaustoel kan nét het verschil maken voor een thuiswerkplek. Onze losse bureaustoelen voor het thuiswerken beschikken over een schuifzitting en verstelbare armleggers, zodat de bureaustoel zo in te stellen is dat een gezonde werkhouding gemakkelijk aangenomen kan worden. De fijne rugleuningen van de bureaustoelen bieden ventilatie en comfort tijdens het werken. Daarnaast kan er bij de bureaustoelen vaak gekozen worden uit harde of zachte wielen. Zachte wielen zijn bijvoorbeeld geschikt voor harde vloeren zoals laminaat en hout en harde wielen zijn geschikt voor zachtere vloeren zoals tapijt. 

Een ergonomisch bureau voor een thuiswerkplek

Naast de vele opties voor losse bureaustoelen, bieden we ook ideale bureaus voor thuis. Een bureau dat op de juiste hoogte kan worden afgesteld, is namelijk van belang voor het creëren van een gezonde werkhouding. Bij Multi Ratio vindt u daarom zowel handmatige als elektrisch verstelbare zit-sta bureaus voor thuis waarbij u zelf de frame- en bladkleur kunt uitkiezen. Hierdoor kunnen we ervoor zorgen dat het bureau perfect  bij uw interieur past thuis. Dankzij een goed bureau heeft u minder last van rug- en nekklachten.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van los kantoormeubilair voor thuis, of hulp nodig bij het kiezen van de juiste bureaustoel of het perfecte bureau? Geen probleem, bij Multi Ratio denken we altijd graag mee. U kunt als werkgever maar ook als particulier bij ons terecht voor het samenstellen van een fijne thuiswerkplek. Neem contact met ons op via de contactpagina door te bellen, te mailen of door het contactformulier in te vullen. We kijken dan graag samen naar de verschillende opties om zo een fijne thuiswerkplek te realiseren.