Wij staan voor u klaar   0314 - 399 088

Bureaus

Producten 1-9 van 15
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Een bureau op de juiste hoogte is belangrijk voor een goede houding. Daarom hebben wij bij Multi Ratio verschillende thuiswerkbureaus voor uw thuiswerkplek Hierbij kunt u zelf de kleur van het blad en onderstel uitkiezen. U kiest het bureau wat bij uw interieur of thuiskantoor past.

Producten 1-9 van 15
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
 1. Elektrisch zit-sta bureau MRC PRO-L
  Vanaf:

  € 390,00 € 471,90

  NW-18916
 2. Elektrisch zit-sta bureau MRC PRO-L
  Vanaf:

  € 395,00 € 477,95

  NW-18917
 3. Elektrisch zit-sta bureau MRC PRO-L
  Vanaf:

  € 399,00 € 482,79

  NW-18918
 4. Elektrisch zit-sta bureau MRC PRO-L
  Vanaf:

  € 419,00 € 506,99

  NW-18920
 5. Lineaflex MRC zit-sta bureau elektrisch 120 x 80 cm - frame aluminium
  Vanaf:

  € 390,00 € 471,90

  NW-14207
 6. MRC Lineaflex zit sta bureau 140 x 80 cm - frame wit
  Vanaf:

  € 395,00 € 477,95

  NW-14209
 7. MRC Zit sta bureau elektrisch 160 x 80 cm - frame zwart
  Vanaf:

  € 399,00 € 482,79

  NW-14208
 8. Lineaflex MRC PRO zit-sta elektrisch 180 x 80 cm
  Vanaf:

  € 419,00 € 506,99

  NW-14210
Producten 1-9 van 15
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Thuiswerkbureaus

Het is erg belangrijk om ergonomisch te kunnen werken, dit geldt vandaag de dag voor zowel kantoor als thuis. Nu het thuiswerken zich steeds meer integreert in onze dagelijkse werkdag en een dag thuis met de huisdieren de administratie doen vanaf de eetkamertafel het nieuwe normaal lijkt te worden, is er te zien dat er toch meer wordt gekozen om van die eetkamertafel over te gaan op een ergonomische optie. En dat is niet voor niets: een ergonomisch bureau voor het thuiswerken zorgt nou eenmaal voor een fijnere, productievere werkdag met minder lichamelijke klachten. We vertellen u daarom graag mee over de verschillende soorten thuiswerkbureaus die we binnen ons assortiment hebben, wat een thuiswerkbureau nou geschikt maakt voor een thuiswerkplek en hoe een bureau  voor een kantoor thuis het beste kan worden geplaatst in de ruimte.

Bureau voor een thuiswerkplek: de verschillende opties

Het is belangrijk om tijdens een dagje thuiswerken (maar ook op kantoor) genoeg af te wisselen tussen zittend en staand werken. Veel mensen betrappen zich er echter op dat het thuis moeilijker is om even te ontsnappen achter die laptop en een rondje te maken, omdat je het gevoel hebt dat je fijn thuis zit. Opstaan naar de keuken voor koffie of thee is helaas niet genoeg en daarom hebben we een selectie gemaakt van thuiswerkbureaus die voor een ergonomische dag zorgen. Onze elektrische zit-sta bureaus voor thuis zijn makkelijk in hoogte te verstellen en zorgen ervoor dat u binnen no time fijn uw benen kunt strekken. Diverse modellen uit ons assortiment beschikken ook over een memory-functie: dit zijn slots waarin u uw ideale zit- en stahoogte kunt instellen. Hierdoor kunt u het thuiswerkbureau ook delen met bijvoorbeeld uw familie thuis, de bureaus kunnen vaak tot vier verschillende hoogtes onthouden. We vertellen u ook graag meer over hoe u het maximale uit uw thuiswerkbureau haalt en hem bijvoorbeeld goed in een ruimte plaatst.

Hoe richt u het thuiswerkbureau voor uw kantoor thuis in

U bent van plan of denkt er in ieder geval over na om een bureau aan te schaffen voor thuis. Maar nu komt het tweede punt: hoe richt u het bureau dan goed, praktisch en tegelijkertijd efficiënt in? We helpen u graag verder. Allereerst is het belangrijk om te kijken naar de grootte van de ruimte zelf en de grootte die u zelf nodig heeft. Is de ruimte waar het bureau in komt te staan klein? Dan raden we aan om voor een recht bureau met een kleine afmeting blad te kiezen (120cm of 140cm) of voor een hoekbureau als u meer werkruimte nodig heeft. Hoekbureaus hebben namelijk het voordeel dat ze perfect in een hoek passen en een groot werkblad hebben. Tip: let er wel op dat u zo niet of veel last heeft van lichtinval en uw thuiswerkbureau wel op een fijne plek in de kamer plaatst. Wenst u liever een recht bureau voor het thuiswerken? Kies dan voor een thuiswrkbureau met een bladgrootte van 160cm of 180cm. Heeft u een plek gevonden voor uw thuiswerk bureau, maar heeft u hierdoor weinig ruimte meer over voor bijvoorbeeld een kast? Kies dan voor bijvoorbeeld een ladenblok aan de zijkant van uw thuiswerk bureau en u profiteert van meer opbergruimte.

Ga voor een fijn bureau voor uw kantoor thuis 

Kom langs en vindt fijne thuiswerkbureaus voor u thuis. We helpen graag met het uitzoeken van een bureau voor uw thuiswerkplek zodat u ook thuis fijn en ergonomisch kunt werken. Neem contact op voor de mogelijkheden of kom vrijblijvend langs in onze showroom.