Persoonlijk advies? Wij staan voor u klaar   0314 - 399 088

Ahrend

Ahrend staat al meer dan 100 jaar voor innovatie en kwalitatief hoogwaardig kantoormeubilair. Ons assortiment Ahrend tweedehands meubilair is zeer selectief ingekocht om deze kwaliteit te kunnen blijven handhaven. Profiteer nu van de kwaliteit en innovatie van Ahrend, voor een betaalbare prijs.

Subcategorieën

Ahrend kantoormeubilair

Bent u op zoek naar Ahrend kantoormeubelen voor een scherpe prijs? Wij ontvangen regelmatig partijen meubels van het topmerk Ahrend. In ons assortiment Hergebruik vindt u onder andere:

Ondanks het feit dat het meubilair gebruikt is kan Multi Ratio kwaliteit garanderen. Alle producten worden bij binnenkomst uitgebreid gecontroleerd op veiligheid, volledigheid en kwaliteit. Waar nodig worden producten gereinigd, zo kunt u altijd een kwalitatief goed product verwachten tegen een scherpe prijs. Multi Ratio biedt ook refurbished kantoormeubilair. De definitie van refurbished is het schoonmaken, opfrissen en renoveren van een product. Bij Ahrend kantoormeubilair betekent dit dat er een nieuwe stoffering op een bestaande Ahrend bureaustoel wordt gemaakt. Of een nieuw bureaublad op een bestaand Ahrend frame. Zo heeft het meubilair een frisse nieuwe uitstraling en gaat het nog jaren mee.

Een groot deel van ons gebruikt Ahrend kantoormeubilair staat opgesteld in onze showroom te Doetinchem. Hier kunt u het aanbod aan gebruikt kantoormeubilair rustig bekijken en uitproberen. Onze verkoopmedewerkers staan voor u klaar om u te adviseren. Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op via 0314 - 399 088 of stuur een e-mail naar [email protected].