Wij staan voor u klaar   0314 - 399 088

Ahrend

7 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Ahrend staat al meer dan 100 jaar voor innovatie en kwalitatief hoogwaardig kantoormeubilair. Ons assortiment Ahrend tweedehands meubilair is zeer selectief ingekocht om deze kwaliteit te kunnen blijven handhaven. Profiteer nu van de kwaliteit en innovatie van Ahrend, voor een betaalbare prijs. Bent u benieuwd naar ons Ahrend meubilair? Of wilt u graag op een Ahrend bureaustoel zitten? Kom dan lang in onze showroom. We hebben ruim 20.000 producten op voorraad leverbaar en een showroom van 2.500 m2.

Subcategories

Ahrend kantoormeubilair

Bent u op zoek naar Ahrend kantoormeubelen voor een scherpe prijs? Wij ontvangen regelmatig partijen meubels van het topmerk Ahrend. In ons assortiment Hergebruik vindt u onder andere:

Investeer in ergonomisch werken met de Ahrend bureaustoel

De perfecte bureaustoel is absoluut onmisbaar in uw kantoor. De Ahrend bureaustoel is speciaal ontwikkeld om meerdere uren achter elkaar te werken. Rug- en nekklachten zijn verleden tijd door te investeren in ergonomisch werken. De bureaustoelen van Ahrend kan u volledig naar uw lichaam afstellen, zodat u tijdens het werken de perfecte ondersteuning krijgt. Een ergonomische bureaustoel kan u in onze winkel refurbished aanschaffen. U bespaart hiermee flink op de originele winkelprijs. Daarvoor krijgt u wel het comfort dat u gewend bent van Ahrend.

Laat uw Ahrend bureau op uw werkomgeving aansluiten

Creëer de perfecte werkplek voor uw personeel met een luxe Ahrend bureau. Het bureau is volledig af te stellen aan het lichaam van uw medewerker. Hierdoor krijgt uw medewerker de perfecte ondersteuning tijdens het werken. Daarbij hebben ze bij Ahrend ook nog nagedacht over de uitstraling van de werkplek. Het is belangrijk dat uw werknemer inspiratie weet te vinden aan een Ahrend bureau. De comfortabele werkplekken dragen bij aan de sfeer op de werkvloer. Wilt u graag een Ahrend bureau bestellen? Dan kan u rekenen op ons eigen bezorgteam. Wij leveren uw nieuwe bureau persoonlijk bij u op de zaak af. Dit doen we binnen de Benelux zelf. U ontvangt zo uw tweedehands bureau bij u op kantoor.

Ontdek onze collectie met refurbished Ahrend kantoormeubilair

Ondanks het feit dat het meubilair gebruikt is kan Multi Ratio kwaliteit garanderen. Alle producten worden bij binnenkomst uitgebreid gecontroleerd op veiligheid, volledigheid en kwaliteit. Indien nodig worden producten gereinigd, zo kunt u altijd een kwalitatief goed product verwachten tegen een scherpe prijs. Multi Ratio biedt ook refurbished kantoormeubilair aan. De definitie van refurbished is het schoonmaken, opfrissen en renoveren van een product. Bij Ahrend kantoormeubilair betekent dit dat er een nieuwe stoffering op een bestaande Ahrend bureaustoel wordt gemaakt. Of een nieuw bureaublad op een bestaand Ahrend frame. Zo heeft het meubilair een frisse nieuwe uitstraling en gaat het nog jaren mee. 

Bezoek onze uitgebreide showroom in Doetinchem

Een groot deel van ons gebruikt Ahrend kantoormeubilair staat opgesteld in onze showroom te Doetinchem. Hier kunt u het aanbod aan gebruikt kantoormeubilair rustig bekijken en uitproberen. Onze verkoopmedewerkers staan voor u klaar om u te adviseren. Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op via 0314 399 088 of stuur een e-mail naar [email protected]. We staan graag voor u klaar voor een persoonlijk advies op maat.