Wij staan voor u klaar   0314 - 399 088

Ahrend kasten

Op deze pagina vindt u ons actuele aanbod aan Ahrend kasten. We krijgen voornamelijk Ahrend roldeurkasten binnen in verschillende afmetingen, maar ook schuifdeurkasten en draaideurkasten. Alle archiefkasten zijn gecontroleerd op volledigheid en kwaliteit. Bekijk hieronder ons aanbod aan Ahrend kasten. Bij vragen of specifieke wensen kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Ahrend roldeurkast

De meest voorkomende en populaire kasten die wij op voorraad hebben staan is de Ahrend roldeurkast. Deze Ahrend roldeurkasten zijn te verkrijgen in hoge en lage uitvoeringen. Bij sommige kasten heb je de keuze om een nieuw topblad naar keuze bij te bestellen. Dit zorgt voor een nette afwerking. Bij een roldeurkast zijn de deuren zo gemaakt dat de kast helemaal open kan. Deze kasten nemen ook geen extra ruimte in als de deuren geopend zijn. Bij kasten met een topblad heeft u ook nog keuze om voor een ander kleur topblad te kiezen. Onze verkopers kunnen u adviseren over de mogelijkheid om het blad te vervangen voor een bladkleur naar uw keuze.

Ook voor bijpassende Ahrend bureaustoelen, ladenblokken en bureaus kunt u bij Multi Ratio terecht

Ahrend archiefkasten

Een groot deel van onze Ahrend archiefkasten staat opgesteld in onze showroom te Doetinchem. Hier kunt u het aanbod aan Ahrend archiefkasten rustig bekijken en uitproberen. Onze verkoopmedewerkers staan voor u klaar om u te adviseren. Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op via 0314 - 399 088 of stuur een e-mail naar [email protected].