Wij staan voor u klaar   0314 - 399 088

Tweedehands Brandwerende kasten

Ons aanbod aan tweedehands brandwerende kasten varieert regelmatig. Het kan dus zijn dat uw gewenste tweedehands brandwerende kast hier niet tussen staat. Mocht dit het geval zijn dan kunt u eens een kijkje nemen bij onze nieuwe brandwerende kasten of neem contact op met ons.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Een brandwerende kast is ontwikkeld om uw waardevolle documenten te beschermen tegen de gevolgen van brand. De meeste kasten zijn voorzien van een dubbele wand die zijn opgevuld met extra brandwerend materiaal. Op deze pagina vindt u ons huidige aanbod aan tweedehands brandwerende kasten.

Alle tweedehands brandwerende kasten worden grondig en technisch gecontroleerd. Dit wordt gedaan door onze technische medewerkers. Hierdoor kunnen wij garanderen dat we u kwalitatief goede producten leveren voor een scherpe prijs. Dit doen wij met al onze tweedehands producten. Naast brandwerende kasten bieden wij meerdere tweedehands archiefkasten, zoals tweedehands roldeurkasten, tweedehands draaideurkasten en tweedehands schuifdeurkasten.

Wij hebben alle tweedehands producten op voorraad. Hierdoor kunnen wij uw bestelling meestal dezelfde week nog leveren. Liever eerst onze producten in het echt bekijken? U kunt onze showroom in Doetinchem bezoeken om onze tweedehands aanbod te bezichtigen. Onze medewerkers staan voor u klaar om advies te geven.

Hieronder kunt u handige informatie vinden over brandwerende kasten.

De maximale temperatuur voor behoud van datadragers (zoals een cd-rom) ligt lager dan voor het behoud van papier. Een cd-rom heeft een kritische grens van +/- 50°C en voor papier geldt +/-178°C. Brandwerende kasten zorgen dat de temperatuur binnen de kast lager blijft dan de temperatuur waarbij uw documenten beschadigd kunnen worden. Aan de binnenkant van de kastdeur zit een label wat het bewijs is van kwaliteit. Dit label geeft aan dat de kast of kluis onder gecontroleerde omstandigheden is geproduceerd en getest. Hieronder staan de normen waaraan u de mate van brandwering kunt herkennen:

  • S60P: 1 uur brandwerend voor papier
  • S120P: 2 uur brandwerend voor papier
  • S60DIS: 1 uur brandwerend voor data
  • S120DIS: 2 uur brandwerend voor data

Wilt u graag weten wat de juiste brandwerende kast is voor u? Voor persoonlijk advies kunt u contact met ons opnemen via 0314 399 088 of via [email protected].