Tweedehands Gispen kantoormeubilair

Gispen kantoormeubilair wordt gemaakt met in het achterhoofd belangrijke factoren als ergonomie, flexibiliteit en verschillende normen. Gispen producten kennen een lange levenscyclus. 
Gispen kantoormeubilair

Het assortiment Gispen gebruikt kantoormeubilair wordt zeer selectief ingekocht, zodat kwaliteit gewaarborg blijft. Tweedehands stoelen worden professioneel gereinigd of opnieuw gestoffeerd. Heeft u een stoel gezien, maar zou u toch liever een andere kleur willen? Multi Ratio heeft een eigen stoffeerderij, waarbij het mogelijk is om de meeste stoelen te voorzien van nieuwe, stevige stof in de kleur naar uw keuze. Bel ons voor meer informatie over de vele mogelijkheden. Een tweedehands bureau kan voorzien worden van een nieuw blad, in de kleur van uw keuze.

Showroom

Een groot deel van ons merken assortiment tweedehands Gispen kantoormeubilair, staat opgesteld in onze showroom van ruim 2500m2 in Doetinchem. Hier kunt alles rustig bekijken en uitproberen. Onze verkopers kunnen u altijd voorzien van een vrijblijvend advies. Heeft u specifieke wensen? Neem dan vooraf contact met ons op om uw wensen te bespreken. U hoort dan direct of deze mogelijkheden ook voorradig zijn.

Online bestellen

Online bestellen is mogelijk bij Multi Ratio. Dit kan 24 uur per dag, ook in het weekend. Het bestelproces is veilig en snel en uw gegevens worden nooit doorgespeeld aan derden. Natuurlijk is het altijd mogelijk om een medewerker te spreken. Onze medewerkers staan u graag ter woord om te helpen met eventuele vragen. Dat kan telefonisch, maar ook per mail.

Bezorgen of afhalen

Al onze tweedehandse producten zijn op voorraad en kunnen we in veel gevallen dezelfde week nog leveren. Wilt u een afwijkende levertermijn bespreken? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 
Uiteraard is het ook mogelijk om uw bestelling af te halen aan onze showroom in Doetinchem. Dat kan vaak dezelfde dag nog.

Meer informatie over verzenden en afhalen.

Vragen?

U kunt altijd contact met ons opnemen over de actuele voorraden en overige vragen over het gehele assortiment. Onze verkopers kunnen u uitgebreid adviseren over de vele mogelijkheden bij Multi Ratio.