Tweedehands Balie / Entree

Zoekt u tweedehands kantoormeubilair, maar wilt u niet inleveren op kwaliteit? Multi ratio heeft een ruim en breed assortiment gebruikt kantoormeubilair. Het assortiment is zo opgesteld, dat er altijd een product te vinden is welke aansluit bij uw wensen.
Wij verkrijgen ons tweedehands kantoormeubilair uit de opkoop van restpartijen, faillisementen en andere bronnen. Het tweedehands kantoormeubilair wordt gecontroleerd op volledigheid en kwaliteit. Indien nodig worden onderdelen vervangen of opnieuw gestoffeerd. Zo kan Multi Ratio altijd kwalitatief hoogwaardig 2e hands kantoormeubilair bieden tegen uitstekende prijs-kwaliteitverhoudingen. 

Multi Ratio staat voor kwaliteit voor een betaalbare prijs!

Showroom

Een groot deel van ons tweedehands kantoormeubilair is te bekijken in onze showroom in Doetinchem, van ruim 2500m2. Onze medewerkers helpen u graag met een vrijblijvend advies. 
Heeft u specifieke wensen? Neem dan vooraf contact met ons op om uw wensen te bespreken. U hoort dan direct of deze ook voorradig zijn.

Bezorgen of afhalen

Het gehele assortiment tweedehands kantoormeubilair is bij ons op voorraad. In de meeste gevallen kunnen we dezelfde week nog leveren. Wilt u een afwijkende levertermijn bespreken? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 
Uiteraard is het ook mogelijk om uw bestelling af te halen aan onze showroom in Doetinchem. Dit kan dezelfde dag of op een dag van uw keuze.

Meer informatie over verzenden en afhalen.

Vragen?

U kunt altijd contact met ons opnemen over de actuele voorraden en overige vragen. Onze verkopers nemen de tijd om uw vragen te beantwoorden en kunnen u vrijblijvend van advies voorzien.

Artikelen 1 tot 12 van 48 in totaal


Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 48 in totaal


Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Van hoog naar laag sorteren