Tweedehands bureaustoelen

Bent u op zoek naar een goedkope bureaustoel en wilt u niet inleveren op kwaliteit? Bij Multi Ratio bent u voor tweedehands bureaustoelen aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment tweedehands bureaustoelen van meerdere bekende merken in ons assortiment. Denk hierbij aan bureaustoelen van Ahrend, HAG, Axia, Bèta, Comforto, Röder, Interstuhl en Grahl.

Alle tweedehands kantoormeubelen worden door Multi Ratio streng op kwaliteit en volledigheid gecontroleerd. Indien nodig worden hoogwaardige bureaustoelen van nieuwe stoffering voorzien zodat we altijd tweedehands producten kunnen leveren met een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Herstofferen
Ook om uw huidige bureaustoel nieuw leven in te blazen kunt u bij ons terecht. voor een aantrekkelijke prijs kunnen wij elke bureaustoel voorzien van een nieuwe stoffering. Neem hiervoor contact op en vraag naar de mogelijkheden.
Het is ook mogelijk om de tweedehands bureaustoelen in ons assortiment te voorzien van een andere kleur stoffering, tegen geringe meerprijs. 

Showroom

Wilt u een stoel uitproberen en geadviseerd worden over de vele mogelijkheden? Kom naar onze showroom in Doetinchem van ruim 2500 m2. Onze medewerkers helpen u graag vrijblijvend aan de juiste bureaustoel. Heeft u specifieke wensen? Neem dan vooraf contact met ons op om uw wensen te bespreken. U hoort dan direct of deze mogelijkheden ook aanwezig zijn.

Bezorgen of afhalen

Tweedehands bureaustoelen zijn altijd op voorraad en kunnen we in veel gevallen dezelfde week nog leveren. Wilt u een afwijkende levertermijn bespreken? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard is het ook mogelijk om uw bestelling af te halen aan onze showroom in Doetinchem.

Meer informatie over verzenden en afhalen.

Vragen?

U kunt altijd contact met ons opnemen over de actuele voorraden en overige vragen over het gehele assortiment. Onze verkopers kunnen u uitgebreid adviseren over de vele mogelijkheden bij Multi Ratio.

Artikelen 1 tot 12 van 33 in totaal


Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 33 in totaal


Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van hoog naar laag sorteren