Tweedehands garderobe

Bij Multi Ratio koopt u tweedehands garderobe van kwaliteit, voor een lage prijs. Tweedehands kapstokken zorgen voor een nette wachtruimte en geeft uw gasten een plek om hun kleding netjes op te hangen. Een wachtruimte met een garderobe zorgt voor een professioneel aanzien.
Er zijn modellen met een parapluhouder en optioneel kunnen wij de kapstokken voorzien van kledinghangers.
Wij verkopen kapstokken van diverse merken, zoals van Esch.

Showroom

Een groot deel van ons assortiment tweedehands garderobe en tweedehands kantoormeubilair, staat opgesteld in onze showroom van ruim 2500m2 in Doetinchem. Vaak staat daar nog meer meubilair opgesteld, wat nog niet op de website getoond wordt.  Hier kunt alles rustig bekijken en uitproberen. Onze verkopers kunnen u altijd voorzien van een vrijblijvend advies. Heeft u specifieke wensen? Neem dan vooraf contact met ons op om uw wensen te bespreken. U hoort dan direct of deze mogelijkheden ook voorradig zijn.

Bezorgen of afhalen

Al onze tweedehands meubilair is op voorraad en kunnen we in veel gevallen dezelfde week nog leveren. Wilt u een afwijkende levertermijn bespreken? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Het is ook mogelijk uw bestelling dezelfde dag op te halen in onze showroom in Doetinchem.

Meer informatie over verzenden en afhalen.

Vragen?

U kunt altijd contact met ons opnemen over de actuele voorraden en overige vragen over het gehele assortiment. Onze verkopers kunnen u uitgebreid adviseren over de vele mogelijkheden bij Multi Ratio.

 

7 artikel(en)


Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)


Van hoog naar laag sorteren