Tweedehands kasten

Zoekt u een tweedehands kast om uw documenten netjes op te bergen? Voor al uw tweedehands kasten gaat u naar Multi Ratio. Wij hebben een ruim aanbod aan diverse 2e hands kasten voor gebruik binnen uw organisatie. Veel van onze kasten, zoals de tweedehands roldeurkasten, zijn uitstekend te combineren met de vele tweedehands werkplekken. De tweedehands kasten zijn geschikt om uw ordners en hangmappen op te bergen. Veel kasten zijn daarom standaard voorzien van legborden, uittrekframes en hangmapladen. 
Daarnaast bieden wij ook tweedehands hangmapladenkasten, garderobekasten en overige kasten aan.
De tweedehands tijdschriftenkasten en vitrinekasten zijn geschikt om uw spullen te tonen en kunnen geplaatst worden in onder meer een etalage, wachtruimte of lounge.
Heeft u een kast gezien, maar wilt u liever een andere kleur topblad? Onze verkopers kunnen u adviseren over de mogelijkheden om het blad te vervangen voor een bladkleur naar uw keuze. Alles is mogelijk bij Multi Ratio.

Wij verkrijgen onze tweedehands kasten uit faillissementsverkopen, restpartijen en diverse andere bronnen. De kasten worden geselecteerd op kwaliteit en volledigheid. 

Showroom

Een groot deel van ons assortiment tweedehands kasten en tweedehands kantoormeubilair, staat opgesteld in onze showroom van ruim 2500m2 in Doetinchem. Hier kunt alles rustig bekijken en uitproberen. Onze verkopers kunnen u altijd voorzien van een vrijblijvend advies. Heeft u specifieke wensen? Neem dan vooraf contact met ons op om uw wensen te bespreken. U hoort dan direct of deze mogelijkheden ook voorradig zijn.

Bezorgen of afhalen

Al onze tweedehandse kasten zijn op voorraad en kunnen we in veel gevallen dezelfde week nog leveren. Wilt u een afwijkende levertermijn bespreken? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 
Uiteraard is het ook mogelijk om uw bestelling af te halen aan onze showroom in Doetinchem. Dat kan vaak dezelfde dag nog.

Meer informatie over verzenden en afhalen.

Vragen?

U kunt altijd contact met ons opnemen over de actuele voorraden en overige vragen over het gehele assortiment. Onze verkopers kunnen u uitgebreid adviseren over de vele mogelijkheden bij Multi Ratio.