Tweedehands magazijnstellingen

Opkoop magazijnstellingen | Multi Ratio

Zoekt u betaalbare tweedehands magazijnstellingen en wilt u niet inleveren op kwaliteit? Multi Ratio heeft een ruim assortiment tweedehands palletstellingen en tweedehands legbordstellingen. Daarnaast bieden wij ook een aantal tweedehands breedvakstellingen, draagarmstellingen en een aantal bijbehorende artikelen aan.
Wij verkopen onder meer bekende merken zoals Polypal, SLP, Ahrend, Lundia, Bruynzeel en GS-3.

De kosten zijn vaak een struikelblok bij de aanschaf van nieuwe stellingen. Tweedehands stellingen bieden een betaalbaar alternatief. Multi Ratio selecteert de tweedehands magazijnstellingen op betrouwbaarheid, kwaliteit en duurzaamheid. Het grootste verschil zit voornamelijk in de gebruikerssporen die tweedehands stellingen hebben.
Vaak worden tweedehands stellingen gebruikt als aanvulling op de al bestaande magazijninrichting, maar ook om een werkplaats of magazijn nieuw in te richten.

Multi Ratio verkrijgt haar voorraad uit de inkoop van restpartijen, opheffingsuitverkopen of door andere bronnen. Daarom kunt u zowel nieuw als gebruikt stellingmateriaal tegenkomen. Het zal de prijs zijn waardoor Multi Ratio zich zal onderscheiden en het voor u de keuze vergemakkelijkt om voor tweedehands stellingmateriaal te kiezen.

Bezorgen of afhalen

Al onze tweedehandse magazijninrichting is op voorraad en kunnen we in veel gevallen dezelfde week nog leveren. Wilt u een afwijkende levertermijn bespreken? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 
Uiteraard is het ook mogelijk om uw bestelling af te halen aan onze showroom in Doetinchem. Dat kan vaak dezelfde dag nog.

Meer informatie over verzenden en afhalen. 

Vragen?

U kunt altijd contact met ons opnemen over de actuele voorraden en overige vragen over het gehele assortiment. Onze verkopers kunnen u uitgebreid adviseren over de vele mogelijkheden bij Multi Ratio. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan en laat u verbazen over de prijs!

 

12 artikel(en)


Van hoog naar laag sorteren

12 artikel(en)


Van hoog naar laag sorteren